Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg
- Adres: 42-110 Popów, Kule
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 034 3104030, , fax. 034 3103653
- Data zamieszczenia: 2020-01-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
Kule 2
42-110 Popów, woj. śląskie
tel. 034 3104030, , fax. 034 3103653
REGON: 00067518100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www..sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie w Kulach są dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych. Zadanie nr 1 - Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach: 1. Pyzy z mięsem kg 200 2. Brokuły kg 250 3. Frytki kg 350 4. Mieszanka owocowa kg 600 5 Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300 6 Szpinak kg 60 7 Warzywa na patelnię kg 350 8 Pierogi z serem kg 250 9 Pierogi z kapustą i grzybami kg 50 10 Uszka z mięsem kg 60 11 Pizza mrożona kg 500 12 Knedle z owocami kg 200 13 Kalafior kg 300 14 Fasolka szparagowa kg 300 15 Krokiety z mięsem kg 100 16 Kartacze z mięsem kg 200 17 Kukurydza mrożona kg 20 18Papryka mrożona kg 20 19 Frytki - kuleczki kg 350 20 Marchew - mini mrożona kg 350 21 Bukiet warzyw kwiatowy kg 350 22 Ciasto francuskie mrożone kg 100 23 Brukselka kg 200. Zadanie nr 2 - Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach1 Filet śledziowy a la matias kg 200 2 Filet z dorsza SHP kg 500 3 Tuńczyk w oleju kg 70 4 Kostka rybna panierowana kg 60 5 Szprot w sosie pomidorowym kg 120 6 Łosoś wędzony kg 3 7 Pasta rybna kg 2 8 Kawior kg 1. Zadanie nr 3 - Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie 1 Podgrzybek mrożony kg 100 2 Maślak mrożony kg 100 3 Różyczki kalafiorowe mrożone kg 400 4 Brokuły różyczki mrożone kg 350 5 Kapusta brukselka mrożona kg 200 6 Fasolka szparagowa cięta zamrożona kg 220 7 Marchew typu junior mrożona kg 200 8 Marchew plastry mrożona kg 200 9 Marchew kostka mrożona kg 200 10 Groszek zielony mrożony kg 80 11 Mieszanka warzywna 7 - składnikowa mrożona kg 120 12 Mieszanka chińska kg 220 13 Frytki karbowane kg 360 14 Mieszanka kompotowa kg 2000. Zadanie nr 4 - Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie 1 Miruna mrożona kg 350 2 Morszczuk mrożony kg 350 3 Śledzie solone matias kg 100 4 Makrela wędzona tusza b/głowy kg 115 5 Filet z makreli w pomidorach kg 170 6 Szprot w oleju kg 150 7 Paprykarz rybny kg 140 8 Tuńczyk w oleju kg 100 9 Paluszki rybne kg 200 10 Ryba z pieca kg 330 11 Śledź po kaszubsku kg 120. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. 2. Wypełniony i podpisany formularz ofertowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Wypełniony i podpisany formularz cenowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego załącznik od nr 2 do 2c SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa żywności dla JW 4101 w Lublińcu
Dodano: 2024-03-13 - Dostawa żywności dla JW 4101 w Lublińcu
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Leśnych i Ekologicznych im. St. Morawskiego w Brynku (2).
Dodano: 2024-02-26 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Gminnego Przedszkola Publicznego Nr 3 im. Kubusia Puchatka w Woli
Dodano: 2024-02-25 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Leśnych i Ekologicznych im. St. Morawskiego w Brynku.
Dodano: 2024-02-25 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Boniowicach, ul. Gliwicka 6, w roku 2024
Dodano: 2024-01-27 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Miejskiej Szkoły Podstawowej nr 2 w Piekarach Śląskich
Dodano: 2024-01-25 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w roku 2024 do Zespołu Szkolno – Przedszkolnego im. Kornela Makuszyńskiego w Kalei
Dodano: 2024-01-17 - Dostawa artykułów spożywczych różnych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Częstochowie ul. Kontkiewicza 2 na rok 2024.
Dodano: 2024-01-14 - Dostawa żywności na potrzeby Przedszkola Miejskiego nr 2 w Bytomiu
Dodano: 2024-01-06