Przetargi.pl
dostawy mięsa,drobiu,wędlin,konserw mięsnych

Areszt Śledczy w Bytomiu ogłasza przetarg

  • Adres: 41-902 Bytom, ul. Wrocławska 4
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 3886210 , fax. 032 3886230
  • Data zamieszczenia: 2010-02-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Bytomiu
    ul. Wrocławska 4 4
    41-902 Bytom, woj. śląskie
    tel. 032 3886210, fax. 032 3886230
    REGON: 00031983600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy mięsa,drobiu,wędlin,konserw mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Boczek świeży -100,Flaki wołowe-275,Karczek wieprzowy b/k-230Łopatka wieprzowa b/k-650 Mięso mielone wołowo wieprzowe-350,Mięso wołowe gulaszowe -1900,Mięso wołowe pieczeniowe-300,Mięso wołowe-na rolady-100,Nogi wieprzowe-275,Płuca wołowe świeże-550,Serca wołowe-275,Słonina cała-200,Schab b/k-250Wątroba wołowa świeża-250,Żeberka wieprzowe-paski-550,Żeberka wołowe-275,Filety drobiowe z kurczaka-325,Korpusy drobiowe-700,Mięso drobiowe mielone-200,Udziec z kurczaka-735,Kurczaki-415 Skrzydełka z kurczaka-1300,Serca drobiowe-275,Wątroba drobiowa -465,Żołądki drobiowe-465Baleron -230,Blok drobiowy-500,Blok koperkowy drobiowy-350,Boczek mielony-325 Boczek parzony-150,Boczek prasowany-150,Frankfuterki surowe-70,Kabanosy drobiowe-95 Kaszanka -650,Kiełbasa golonkowa-325,Kiełbasa drobiowa biała parzona-325,Kiełbasa kanapkowa-550,Kiełbasa kminkowa-325,Kiełbasa krakowska parzona-325,Kiełbasa podwawelska-920,Kiełbasa rzeszowska-150,Kiełbasa senatorska-235,Kiełbasa szynkowa wieprzowa-235,Kiełbaski pyszne - cienkie-425,Kiełbaski śląskie - cienkie-150,Kiełbasa śląska wieprzowa-235,Kiełbasa śląska drobiowa-235,Kiełbasa toruńska-425,Kiełbasa wiejska-325 Kiełbasa wieprzowa biała parzona-325,Kiełbasa zwyczajna-870,Kiełbasa żywiecka-60 Luncheon - meat-650,Metka łososiowa-215,Metka cebulowa-215,Mielonka drobiowa-460 Mielonka prasowana-100,Mielonka wołowa-100,Mortadela wieprzowa-1375,Mortadela wieprzowa z papryką -200,Parówki drobiowe-400,Parówkowa-150,Pasztetowa wieprzowa -425,Pieczeń rzymska-510,Polędwica drobiowa-550,Polędwica sopocka-100,Serdelki-550 Smaczek konserwowy (w galarecie)-510,Salceson z indyka-370,Salceson włoski-150 Szynka delikatesowa - ogonówka-100,Szynka drobiowa-550,Szynka mielona prasowana-600 Szynka wieprzowa gotowana-200,Szynka w galarecie-460,Winerki-600,Konserwa wieprzowa 250-300 gram -460,Pasztet mazowiecki 250-400 gram -275Pasztet wieprzowy 130 gram -185,Szynka mielona 50-150 gram-95
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach