Areszt Śledczy w Bytomiu ogłasza przetarg
- Adres: 41-902 Bytom, ul. Wrocławska 4
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3886210 , fax. 032 3886230
- Data zamieszczenia: 2010-02-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Bytomiu
ul. Wrocławska 4 4
41-902 Bytom, woj. śląskie
tel. 032 3886210, fax. 032 3886230
REGON: 00031983600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy mięsa,drobiu,wędlin,konserw mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Boczek świeży -100,Flaki wołowe-275,Karczek wieprzowy b/k-230Łopatka wieprzowa b/k-650 Mięso mielone wołowo wieprzowe-350,Mięso wołowe gulaszowe -1900,Mięso wołowe pieczeniowe-300,Mięso wołowe-na rolady-100,Nogi wieprzowe-275,Płuca wołowe świeże-550,Serca wołowe-275,Słonina cała-200,Schab b/k-250Wątroba wołowa świeża-250,Żeberka wieprzowe-paski-550,Żeberka wołowe-275,Filety drobiowe z kurczaka-325,Korpusy drobiowe-700,Mięso drobiowe mielone-200,Udziec z kurczaka-735,Kurczaki-415 Skrzydełka z kurczaka-1300,Serca drobiowe-275,Wątroba drobiowa -465,Żołądki drobiowe-465Baleron -230,Blok drobiowy-500,Blok koperkowy drobiowy-350,Boczek mielony-325 Boczek parzony-150,Boczek prasowany-150,Frankfuterki surowe-70,Kabanosy drobiowe-95 Kaszanka -650,Kiełbasa golonkowa-325,Kiełbasa drobiowa biała parzona-325,Kiełbasa kanapkowa-550,Kiełbasa kminkowa-325,Kiełbasa krakowska parzona-325,Kiełbasa podwawelska-920,Kiełbasa rzeszowska-150,Kiełbasa senatorska-235,Kiełbasa szynkowa wieprzowa-235,Kiełbaski pyszne - cienkie-425,Kiełbaski śląskie - cienkie-150,Kiełbasa śląska wieprzowa-235,Kiełbasa śląska drobiowa-235,Kiełbasa toruńska-425,Kiełbasa wiejska-325 Kiełbasa wieprzowa biała parzona-325,Kiełbasa zwyczajna-870,Kiełbasa żywiecka-60 Luncheon - meat-650,Metka łososiowa-215,Metka cebulowa-215,Mielonka drobiowa-460 Mielonka prasowana-100,Mielonka wołowa-100,Mortadela wieprzowa-1375,Mortadela wieprzowa z papryką -200,Parówki drobiowe-400,Parówkowa-150,Pasztetowa wieprzowa -425,Pieczeń rzymska-510,Polędwica drobiowa-550,Polędwica sopocka-100,Serdelki-550 Smaczek konserwowy (w galarecie)-510,Salceson z indyka-370,Salceson włoski-150 Szynka delikatesowa - ogonówka-100,Szynka drobiowa-550,Szynka mielona prasowana-600 Szynka wieprzowa gotowana-200,Szynka w galarecie-460,Winerki-600,Konserwa wieprzowa 250-300 gram -460,Pasztet mazowiecki 250-400 gram -275Pasztet wieprzowy 130 gram -185,Szynka mielona 50-150 gram-95 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11