Zakład Karny w Hrubieszowie ogłasza przetarg
- Adres: 22500 Hrubieszów, ul. Nowa
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 846 966 915 , fax. 846 963 354
- Data zamieszczenia: 2018-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Hrubieszowie
ul. Nowa 64
22500 Hrubieszów, woj. lubelskie
tel. 846 966 915, fax. 846 963 354
REGON: 32091100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
"Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu" do Zakładu Karnego w Hrubieszowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuję „Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz drobiu” do Zakładu Karnego w Hrubieszowie. Część 1: Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe - łopatka b/k, w stanie mrożonym w opakowaniach od 1,5 do 2 kg - 3 500 kg, Mięso wolowe - łopatka b/k - w stanie mrożonym w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg - 450 kg, Ozór wołowy, w stanie mrożonym, w opakowaniach od 0,5 kg do 1 kg - 550 kg, Wątroba wieprzowa, świeża, nie mrożona 1 400 kg, Część 2: Wędliny wieprzowe Kiełbasa zwyczajna, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana – 1 400 kg, Kiełbasa serdelowa wieprzowa, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 1 400 kg, Kiełbasa wiejska, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana - 2 600 kg, Parówki cienkie wieprzowe, w osłonie naturalnej lub sztucznej, hermetycznie lub gazowo pakowane – 1 400 kg, Przysmak śniadaniowy, hermetycznie lub gazowo pakowany – 2 400 kg, Kiełbasa szynkowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 550 kg, Kiełbasa biała parzona, w osłonie naturalnej, hermetycznie lub gazowo pakowana – 40 kg, Część 3: Mięso drobiowe Ćwiartka kurczaka tylna, mrożona w opakowaniach od 2 do 3 kg – 7 000 kg, Część 4: Wędliny drobiowe Mielonka drobiowa w bloku, hermetycznie lub gazowo pakowana - 3 000 kg, Parówki drobiowe, hermetycznie lub gazowo pakowane, w osłonie naturalnej lub sztucznej – 1 850 kg Kiełbasa mortadela, hermetycznie lub gazowo pakowana – 1 700 kg, Pieczeń drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 2 600 kg, Kiełbasa kanapkowa drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana 2 000 kg, Kiełbasa krakowska drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana – 550 kg, Szynka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 550 kg, Polędwica drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana - 550 kg, Żywiecka drobiowa, hermetycznie lub gazowo pakowana -550 kg, Baleron z indyka, hermetycznie lub gazowo pakowany- 550 kg Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał) o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: nazwę środka spożywczego, dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta środka spożywczego, zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, oznaczenie partii produkcji, klasę jakości handlowej, waga brutto. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą stanowić podstawy do roszczeń ze strony Wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez Zamawiającego. Wykonawcy dostarczać będą przedmiot zamówienia na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCAP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie raz w tygodniu od poniedziałku do piątku do magazynu Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Hrubieszowie w godzinach 8:00 – 13:00. Przy każdorazowej dostawie będzie dostarczana faktura VAT. Wielkość poszczególnych dostaw Zamawiający będzie określał telefonicznie lub za pośrednictwem poczty elektronicznej z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie. Wykonawca składa wraz z ofertą podpisane oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (zał. nr 3)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
Dodano: 2024-04-03 - Dostawa produktów spożywczych dla stołówki w Zespole Szkoły Podstawowej i Przedszkola Samorządowego w Chodlu
Dodano: 2024-02-17 - Sukcesywna dostawa wędlin i mięs zamawianych na potrzeby warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
Dodano: 2023-12-11 - "Dostawa artykułów i produktów spożywczych w 2024 roku dla Bursy Międzyszkolnej Nr 2 w Zamościu”
Dodano: 2023-12-09 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i przetwory mięsne.
Dodano: 2023-11-24 - „Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej SP43 w Lublinie w roku szkolnym 2023 – 2024”
Dodano: 2023-08-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 50 w Lublinie
Dodano: 2023-07-24 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2023-06-16 - Sukcesywna dostawa produktów żywieniowych do stołówek Zespołu Szkół im. Jana Koszczyca Witkiewicza w Kazimierzu Dolnym 2023
Dodano: 2023-03-23 - ”Dostawa artykułów i produktów spożywczych – mięso i wędliny w 2023 roku dla Bursy Międzyszkolnej Nr 2 w Zamościu”
Dodano: 2023-02-13