Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg
- Adres: 11-430 Korsze, Dubliny
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 7543831, , fax. 89 7543612
- Data zamieszczenia: 2019-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
Dubliny 16
11-430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 7543831, , fax. 89 7543612
REGON: 28035160400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg; 2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg; 3 Mortadela 1 356,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg; 5 Kaszanka baton 816,91 kg; 6 Pasztetowa 114,11 kg; 7 Salceson włoski 1 026,13 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg; 9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg; 10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg; Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg; 3 Rolada drobiowa 295,00 kg; 4 Polędwica drobiowa 324,50 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg; 6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg; 7 Szynka drobiowa 295,00 kg; 8 Blok drobiowy 295,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 944,00 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg; 11 Salceson drobiowy 472,00 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg; 13 Parówki drobiowe 944,00 kg; Część 3. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach* 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg; 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg; 7 Kości wieprzowe 708,00 kg; Część 4. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg; 6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg; Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg; Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg; 2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg; 3 Mortadela 471,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg; 5 Kaszanka baton 495,60 kg; 6 Pasztetowa 696,67 kg; 7 Salceson włoski 463,03 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg; 9 Przysmak szynkowy 127,44 kg; 10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg; Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg; 3 Rolada drobiowa 260,54 kg; 4 Polędwica drobiowa 133,10 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg; 6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg; 7 Szynka drobiowa 131,69 kg; 8 Blok drobiowy 531,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 647,11 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg; 11 Salceson drobiowy 363,91 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg; 13 Parówki drobiowe 652,78 kg; Część 8. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg; 3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg; 7 Kości wieprzowe 716,50 kg; Część 9. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg; 6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg; Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: sporządzony przez wykonawcę załącznik nr 1a lub/i nr 1b do SIWZ - formularz ofertowy dla danej części zamówienia
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 5 w Olsztynie
Dodano: 2024-02-21 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 38 w Olsztynie
Dodano: 2024-01-26 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 20 w Olsztynie.
Dodano: 2024-01-25 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 32 w Olsztynie na rok 2024
Dodano: 2024-01-14 - Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Miejskiego Nr 39 im. Edyty Gruszczyk-Kolczyńskiej w Olsztynie
Dodano: 2024-01-11 - Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Miejskiego Nr 19 w Olsztynie
Dodano: 2024-01-11 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Szkole Podstawowej nr 3 im. Kawalerów Orderu Uśmiechu w Olsztynie w 2024 roku
Dodano: 2024-01-09 - Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin wieprzowych, wołowych, drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych na potrzeby Aresztu Śledczego w Olsztynie
Dodano: 2024-01-07 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej ,,Niezapominajka’’ w Elblągu w 2024 roku
Dodano: 2023-12-15 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 14 im. Niezapominajki w Olsztynie na rok 2024.
Dodano: 2023-12-05