Przetargi.pl
dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych

Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg

  • Adres: 11-430 Korsze, Dubliny
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 7543831, , fax. 89 7543612
  • Data zamieszczenia: 2019-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
    Dubliny 16
    11-430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 7543831, , fax. 89 7543612
    REGON: 28035160400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1. wędliny wieprzowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Kiełbasa zwyczajna 1 698,37 kg; 2 Mielonka kanapkowa 1 510,40 kg; 3 Mortadela 1 356,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 1 519,49 kg; 5 Kaszanka baton 816,91 kg; 6 Pasztetowa 114,11 kg; 7 Salceson włoski 1 026,13 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 813,49 kg; 9 Przysmak szynkowy 2 225,36 kg; 10 Luncheon wieprzowy 828,01 kg; Część 2. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pieczeń drobiowa 279,66 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 271,40 kg; 3 Rolada drobiowa 295,00 kg; 4 Polędwica drobiowa 324,50 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 215,94 kg; 6 Szynkówka drobiowa 265,50 kg; 7 Szynka drobiowa 295,00 kg; 8 Blok drobiowy 295,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 944,00 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 413,00 kg; 11 Salceson drobiowy 472,00 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 118,00 kg; 13 Parówki drobiowe 944,00 kg; Część 3. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach* 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 235,06 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 123,19 kg; 3. Mięso mielone wieprzowe garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 926,18 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 118,00 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 118,00 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 708,00 kg; 7 Kości wieprzowe 708,00 kg; Część 4. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 375,24 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 2 048,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka -344,21 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 344,21 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka - 118,00 kg; 6 Żołądki drobiowe - 708,00 kg; Część 5. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Dublinach * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 926,06 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 701,86 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 697,66 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 892,08 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 354,00 kg; Część 6. wędliny wieprzowe – dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Kiełbasa zwyczajna 448,87 kg; 2 Mielonka kanapkowa 461,62 kg; 3 Mortadela 471,53 kg; 4 Parówki cienkie paluszki 512,59 kg; 5 Kaszanka baton 495,60 kg; 6 Pasztetowa 696,67 kg; 7 Salceson włoski 463,03 kg; 8 Kiełbasa biała parzona 409,22 kg; 9 Przysmak szynkowy 127,44 kg; 10 Luncheon wieprzowy 140,18 kg; Część 7. wędliny drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pieczeń drobiowa 67,97 kg; 2 Szynka drobiowa mielona 41,06 kg; 3 Rolada drobiowa 260,54 kg; 4 Polędwica drobiowa 133,10 kg; 5 Kiełbasa drobiowa 450,29 kg; 6 Szynkówka drobiowa 29,74 kg; 7 Szynka drobiowa 131,69 kg; 8 Blok drobiowy 531,00 kg; 9 Mortadela drobiowa 647,11 kg; 10 Pasztetowa drobiowa 485,69 kg; 11 Salceson drobiowy 363,91 kg; 12 Kiełbasa biała drobiowa 92,61 kg; 13 Parówki drobiowe 652,78 kg; Część 8. mięso wieprzowe i wołowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1. Mięso wołowe II klasy, schłodzone, pakowane próżniowo 84,96 kg; 2. Słonina bez skóry, schłodzona 42,48 kg; 3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne, schłodzone, pakowane próżniowo 566,40 kg; 4. Schab wieprzowy bez kości, schłodzony, pakowany próżniowo 56,64 kg; 5 Łopatka wieprzowa, świeża bez kości, schłodzona, pakowana próżniowo 580,56 kg; 6 Wątroba świeża wieprzowa, nie mrożona, pakowana próżniowo 566,40 kg; 7 Kości wieprzowe 716,50 kg; Część 9. mięso drobiowe - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Podudzie z kurczaka - Pałka z kurczaka - 84,96 kg; 2 Mięso z udźca kurczaka bez kości - 42,48 kg; 3 Filet z piersi kurczaka - 580,56 kg; 4 Mięso gulaszowe drobiowe - 56,64 kg; 5 Ćwiartka z kurczaka – ćwierć tylna z kurczaka -566,40 kg; 6 Żołądki drobiowe - 310,10 kg; Część 10. konserwy mięsne i pasztety - dostawy do magazynu żywnościowego Oddziału zewnętrznego w Giżycku (ul. Warszawska 28A) * 1 Pasztet mazowiecki (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 2 Pasztet z indyka (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 3 Pasztet drobiowy (opakowanie typu alupak 130g) 495,60 kg; 4 Konserwa turystyczna (opakowanie z otwieraczem 300g) 283,20 kg; 5 Konserwa tyrolska (opakowanie z otwieraczem 300g) 212,40 kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: sporządzony przez wykonawcę załącznik nr 1a lub/i nr 1b do SIWZ - formularz ofertowy dla danej części zamówienia

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach