Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 83-200 Starogard Gdański, ul. Kościuszki 30A
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 7759200 , fax. 058 7750103
- Data zamieszczenia: 2009-06-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Kościuszki 30A 30A
83-200 Starogard Gdański, woj. pomorskie
tel. 058 7759200, fax. 058 7750103
REGON: 00031971800000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów wieprzowych, wędlin i wyrobów wieprzowo-wołowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I Część zamówienia: 1. Półtusze wieprzowe kl. R - 3.120 kg, 2. Ćwierci wołowe przednie - Dorosła - 2.750 kg. II Część zamówienia: 1. Wątroba wieprzowa - 1.100 kg, 2. Żołądki wieprzowe - 1.350 kg, 3. Podgardle wędzone - 1.040 kg, 4. Kaszanka - 1.650 kg, 5. Salceson czarny - 700 kg, 6. Wątrobianka - 700 kg, 7. Kiełbasa krakowska parzona - 130 kg, 8. Kiełbasa mortadela - 1.600 kg, 9. Kiełbasa parówkowa - 750 kg, 10. Serdelki - 1.000 kg, 11. Kiełbasa piwna - 370 kg, 12. Kiełbasa szynkowa - 130 kg, 13. Kiełbasa toruńska - 700 kg, 14. Kiełbasa zwyczajna - 1.800 kg, 15. Kiełbasa mielonka - 700 kg, 16. Szynka gotowana - 130 kg, 17. Kiełbasa żywiecka - 130 kg, 18. Kiełbasa jałowcowa - 130 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wykonawcy, którzy spełniają warunki zawarte w art. 22.1 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 2004-01-29. Potwierdzeniem tych warunków jest złożenie oświadczenia - załącznik nr 2 do SIWZ. Ocena spełnienia warunków - na podstawie złożonej oferty
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Jako potwierdzenie spełnia warunków udziału w postępowaniu wykonawca jest zobowiązany do złożenia oświadczenia, które stanowi załącznik nr 2 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy- dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa żywności dla MOW Nr 1 w Malborku - 5 pakietów
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie
Dodano: 2016-05-20 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-02-25 - Dostaw żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2016-02-03 - Dostawa żywności - (mięso i nabiał) - 11/PN/2016
Dodano: 2016-01-25 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu Żłobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - drób i produkty drobiowe.
Dodano: 2015-12-09