Zakład Karny w Hrubieszowie ogłasza przetarg
- Adres: 22-500 Hrubieszów, ul. Nowa 64
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 084 6966915 , fax. 084 6963354
- Data zamieszczenia: 2014-12-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Hrubieszowie
ul. Nowa 64 64
22-500 Hrubieszów, woj. lubelskie
tel. 084 6966915, fax. 084 6963354
REGON: 00032091100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu zgrupowanych we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) 151 w asortymencie i ilości przedstawionej poniżej Część 1 1.Mięso wieprzowe - łopatka bk, w stanie mrożonym, w opakowaniach od 2 do 2,5 kg, kod CPV 15113000-3, ilośc3500 kg,2 Mięso wołowe łopatka bk w stanie mrożonym, w opakowaniach od 1 do 1,5 kg, kod CPV 15111100-0, ilość 150 kg, 3. Ozór wołowy w stanie mrożonym, w opakowaniach od 1 do 1,5 kg kod CPV 15111100-0, ilość 180kg.,4. Wątroba wieprzowa, świeża, nie mrożona kod CPV 15114000-0 ilość 1400 kg., 5. Słonina bez skóry w stanie mrożonym, w opakowaniach od 2 do 2,5 kg kod CPV 15131400-9 ilość 100 kg.,. Część 2 1. Kiełbasa zwyczajna, hermetycznie pakowana kod CPV 15131130-5 ilość 2600 kg.,2. Kiełbasa serdelowa wieprzowa kod CPV 15131130-5 ilość 1200kg., 3. Pieczeń wieprzowa kod CPV 15131130-5 ilość 1200 kg. Część 3 1. Mielonka typu konserwa turystyczna o wadze jednostkowej 300g kod CPV 15131000-5 ilość 1700kg.,2. Pasztet mazowiecki - konserwa o wadze jednostkowej -300g kod CPV 15131310-1 ilość 1700 kg. Część 4 Ćwiartka kurczaka tylna, mrożona w opakowaniach od 2 do 3 kg kod CPV 15112100-7 ilość 4500kg. Część 5 1. Mielonka drobiowa w bloku kod CPV 15131135-0 ilość 3400 kg.,2. Parówki drobiowe gazowo lub hermetycznie pakowane kod CPV 15131135-0 ilość 2500kg., 3. Mortadela drobiowa kod CPV 15131135-0 ilość 2500kg.,4. Pieczeń drobiowa kod CPV 15131135-0 ilość 2300 kg.,5. Szynka drobiowa kod CPV 15131135-0 ilość 230kg.,6. Polędwica drobiowa kod CPV 15131135-0 ilość 250kg.,7. Serdelki drobiowe gazowo lub hermetycznie pakowane kod CPV 15131135-0 ilość 1700kg.,8. Baleron z indyka kod CPV 15131135-0 ilość 230kg. II II.Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia1) Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie. 2) Każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP; 3) Każdy dostarczony produkt winien być I klasy, zgodny z Polską Normą. 4) Na każde żądanie zamawiającego wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi, itp.III.Cechy jakościowe dyskwalifikujące przedmiot zamówienia:1) obce posmaki, 2) zapachy,3) nalot pleśni,4) fragmenty obcych ciał. IV.Wymagania dotyczące opakowania Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: 1) nazwę środka spożywczego, 2) dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, 3) datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, 4) dane identyfikujące producenta środka spożywczego, 5) zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, 6) warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, 7) oznaczenie partii produkcji, 8) klasę jakości handlowej. V.Wymagania stawiane Wykonawcy.W trakcie trwania umowy Wykonawca będzie odpowiedzialny za całokształt realizacji przedmiotu zamówienia w tym za przebieg, jakość i terminowe wykonanie dostaw.VI.Realizacja dostaw.Dostawy będą realizowane codziennie od poniedziałku do piątku do godziny 12:30, w ilościach i asortymencie uzgodnionym przez zamawiającego z dostawcą z co najmniej 24 godzinnym wyprzedzeniem. Transport dostaw zapewnia Wykonawca. Zamawiający zastrzega sobie po uzgodnieniu z Wykonawcą prawo do korekty zamówionych ilości poszczególnych produktów w zależności od bieżących potrzeb. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wieprzowego, podrobów wieprzowych i flaków wołowych
Dodano: 2016-02-22 - Dostawy mięsa, wędlin oraz drobiu
Dodano: 2015-12-18 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Dodano: 2015-10-07 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa mięsa, jego przetworów, wędlin i drobiu dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Chojnie Nowym Pierwszym.
Dodano: 2014-04-03 - Dostawy mięsa wieprzowego i produktów wieprzowych, flaków wołowych
Dodano: 2014-02-18 - Dostawy mięsa, wędlin, konserw i drobiu
Dodano: 2013-11-29 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Dodano: 2013-10-10 - Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 130 000 euro, na sukcesywne dostawy wędliny wieprzowej do Zakładu Karnego w Chełmie.
Dodano: 2013-08-13 - Dostawy mięsa wieprzowego, podrobów wieprzowych i flaków wołowych
Dodano: 2013-03-04