Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy ogłasza przetarg
- Adres: 38-722 Olszanica, Olszanica
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 134617450
- Data zamieszczenia: 2020-05-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy
Olszanica 222
38-722 Olszanica, woj. podkarpackie
tel. 134617450
REGON: 384899520 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa, wędlin i podrobów - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Filet z indyka, mięso świeże, nierozmrożone - w ilości 480 kg. 2. Filet z kurczaka mięso świeże, nierozmrożone - w ilości 480 kg. 3. Udko z kurczaka, świeże, nierozmrażane, waga porcji nie mniej niż 250 g; - w ilości 960 kg. 4. Porcja rosołowa z kury, świeża, nierozmrażana - w ilości 480 kg. 5. Porcja rosołowa z kaczki, świeża, nierozmrażana - w ilości 360 kg. 6. Wołowina bez kości, świeża, nierozmrażana - w ilości 360 kg. 7. Szponder wołowy, świeży, nierozmrażany - w ilości 360 kg. 8. Flaki wołowe świeże - w ilości 360 kg. 9. Boczek wędzony gotowany - w ilości 430 kg. 10. Baleron. Mięso wieprzowe - przyprawy - w ilości 120 kg. 11. Kabanosy - produkt z mięsa wieprzowego - w ilości 190 kg. 12. Kiełbasa biała parzona. Kiełbasa wieprzowa, może być z dodatkiem mięsa wołowego - w ilości 360 kg. 13. Kiełbasa śląska. Mięso wieprzowe średnio rozdrobnione, przyprawy - w ilości 360 kg. 14. Kiełbasa parówkowa. Zawartość mięsa min. 60%. Mięso wieprzowe i wołowe drobno rozdrobnione, podgardle wieprzowe, bez dodatków modyfikujących - w ilości 360 kg. 15. Parówki cienkie. Zawartość mięsa min. 60%. - w ilości 360 kg. 16. Kiełbasa zwyczajna. Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. Zawartość mięsa min. 75%. - w ilości 190 kg. 17. Polędwica sopocka. Mięso wieprzowe schabowe wędzone i parzone, całe elementy. - w ilości 170 kg. 18. Kiełbasa krakowska sucha. Produkt z mięsa wieprzowego i wołowego w osłonkach naturalnych -w ilości 170 kg. 19. Szynka drobiowa. Wyrób drobiowy, grubo rozdrobniony, parzony, o delikatnym aromacie, soczysty i jędrny, zawartość mięsa min.75%, - w ilości 170 kg. 20. Szynka wieprzowa Mięso z szynki wieprzowej parzone , sznurowane, całe elementy. -w ilości 170 kg. 21. Kiełbasa szynkowa. Mięso wieprzowe grubo rozdrobnione z szynki, przyprawy. Zawartość mięsa min. 80%.- w ilości 170 kg. 22. Smaczek. Produkt wieprzowy drobno rozdrobniony, parzony, w otoczce z galarety w formie bloku. Zawartość mięsa min. 60%. - w ilości 190 kg. 23. Pasztet pieczony. Mięso wieprzowe, podroby, tłuszcz, poddany procesowi pieczenia. - w ilości 190 kg. 24. Pieczeń. Wyrób bez osłonki z mięsa wieprzowo-wołowego ze zmielonej masy z przyprawami. - w ilości 190 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2024-02-11 - Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej im. Św. Brata Alberta w Narolu w 2024 r.
Dodano: 2024-02-06 - Sukcesywna sprzedaż i dostawa produktów żywnościowych do kuchni w Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 5 w Rzeszowie w 2024 roku - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny
Dodano: 2024-01-12 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2024-01-12 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2024-01-09 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2023-12-27 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu Zespołu Szkół Techniczno Weterynaryjnych w Trzcianie na rok 2024
Dodano: 2023-12-05 - Dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych
Dodano: 2023-12-01 - DOSTAWA WĘDLIN dla DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 2 stycznia 2024 r. do 30 czerwca 2024 r.
Dodano: 2023-11-26