GMINNE CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH W NAROLU ogłasza przetarg
- Adres: 37-610 Narol, ul. Rynek 2B/2
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-02-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: GMINNE CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH W NAROLU
ul. Rynek 2B/2
37-610 Narol, woj. podkarpackie
REGON: 650185275 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej im. Św. Brata Alberta w Narolu w 2024 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, wędlin w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SWZ – OPZ dla cz. 12. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku zgodnie z harmonogramem dostaw stanowiącym załącznik nr 4 do niniejszej specyfikacji.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia zakresu zamówienia. Sprzedawca w takim przypadku nie będzie dochodził od Kupujący z tego tytułu żadnych roszczeń, przy czym Kupujący gwarantuje realizację dostaw stanowiących przedmiot zamówienia, na poziomie nie niższym niż 70%.5. Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawcaw przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 2 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SWZ – OPZ dla cz. 2. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku zgodnie z harmonogramem dostaw stanowiącym załącznik nr 4 do niniejszej specyfikacji.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia zakresu zamówienia. Sprzedawca w takim przypadku nie będzie dochodził od Kupujący z tego tytułu żadnych roszczeń, przy czym Kupujący gwarantuje realizację dostaw stanowiących przedmiot zamówienia, na poziomie nie niższym niż 70%.4. Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawcaw przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 2 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżego pieczywa i wyrobów piekarskich w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SWZ – OPZ dla cz. 3.2. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku zgodnie z harmonogramem dostaw stanowiącym załącznik nr 4 do niniejszej specyfikacji.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia zakresu zamówienia. Sprzedawca w takim przypadku nie będzie dochodził od Kupujący z tego tytułu żadnych roszczeń, przy czym Kupujący gwarantuje realizację dostaw stanowiących przedmiot zamówienia, na poziomie nie niższym niż 70%.4. Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawcaw przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 2 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb i mrożonek w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SWZ – OPZ dla cz. 4.2. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku zgodnie z harmonogramem dostaw stanowiącym załącznik nr 4 do niniejszej specyfikacji.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia zakresu zamówienia. Sprzedawca w takim przypadku nie będzie dochodził od Kupujący z tego tytułu żadnych roszczeń, przy czym Kupujący gwarantuje realizację dostaw stanowiących przedmiot zamówienia, na poziomie nie niższym niż 70%.4. Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawcaw przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 2 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SWZ – OPZ dla cz. 52. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku zgodnie z harmonogramem dostaw stanowiącym załącznik nr 4 do niniejszej specyfikacji.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia zakresu zamówienia. Sprzedawca w takim przypadku nie będzie dochodził od Kupujący z tego tytułu żadnych roszczeń, przy czym Kupujący gwarantuje realizację dostaw stanowiących przedmiot zamówienia, na poziomie nie niższym niż 70%.4. Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawcaw przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 2 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw i produktów owocowo - warzywnych i jaj w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SWZ – OPZ dla cz. 6.2. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku zgodnie z harmonogramem dostaw stanowiącym załącznik nr 4 do niniejszej specyfikacji.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia zakresu zamówienia. Sprzedawca w takim przypadku nie będzie dochodził od Kupujący z tego tytułu żadnych roszczeń, przy czym Kupujący gwarantuje realizację dostaw stanowiących przedmiot zamówienia, na poziomie nie niższym niż 70%.4. Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawcaw przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 2 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych oraz świeżych jajek i miodu w ilości i o jakości wskazanej w załączniku do SWZ – OPZ dla cz. 72. Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie, partiami – wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku zgodnie z harmonogramem dostaw stanowiącym załącznik nr 4 do niniejszej specyfikacji.3. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia zakresu zamówienia. Sprzedawca w takim przypadku nie będzie dochodził od Kupujący z tego tytułu żadnych roszczeń, przy czym Kupujący gwarantuje realizację dostaw stanowiących przedmiot zamówienia, na poziomie nie niższym niż 70%.5. Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad. Wykonawcaw przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 2 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie lub pocztą elektroniczną lub telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2024-02-11 - Sukcesywna sprzedaż i dostawa produktów żywnościowych do kuchni w Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 5 w Rzeszowie w 2024 roku - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny
Dodano: 2024-01-12 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2024-01-12 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2024-01-09 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2023-12-27 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu Zespołu Szkół Techniczno Weterynaryjnych w Trzcianie na rok 2024
Dodano: 2023-12-05 - Dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych
Dodano: 2023-12-01 - DOSTAWA WĘDLIN dla DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 2 stycznia 2024 r. do 30 czerwca 2024 r.
Dodano: 2023-11-26 - Dostawa mięsa drobiowego i produktów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu
Dodano: 2023-11-01