Przetargi.pl
Dostawy mięsa, wędlin i drobiu

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 48 6211250 , fax. 48 6146030
  • Data zamieszczenia: 2015-12-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 48 6211250, fax. 48 6146030
    REGON: 00103820000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa, wędlin i drobiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie mięsa, wędlin i drobiu wyszczególnionych poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: CZĘŚĆ I: MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE 1. boczek wieprzowy surowy 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy 2.flaki wołowe mrożone 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy 3.golonka wieprzowa 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy 4.karkówka wieprzowa z kością 150,00 kg - ilość na 12 miesięcy 5.łopatka wieprzowa z kością 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy 6.mięso garmażeryjne wieprzowe 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 7.mięso wieprzowe kl. 2A 2 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 8.mięso wołowe kl. 2 1 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy 9.schab wieprzowy z kością 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy 10.serca wieprzowe 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 11.słonina 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy 12.wątroba wieprzowa 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 13.wieprzowina gulaszowa mrożona 1 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 14.wołowina gulaszowa mrożona 700,00 kg - ilość na 12 miesięcy 15.żeberka wieprzowe paski 450,00 kg - ilość na 12 miesięcy Okres przydatności do spożycia mięsa świeżego niemrożonego: co najmniej 3 dni od daty dostawy. Okres przydatności mięsa mrożonego: co najmniej 30 dni od daty dostawy. CZĘŚĆ II: WĘDLINY I KONSERWY 1.baleron 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy 2.boczek śniadaniowy 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 3.boczek wędzony 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 4.boczek wiśniowy 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy 5.kaszanka 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 6.kiełbasa biała parzona 1 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 7.kiełbasa debreczyńska 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 8.kiełbasa drobiowa 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 9.kiełbasa jarmarczna 3 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 10.kiełbasa krakowska 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 11.kiełbasa mortadela 2 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 12.kiełbasa parówkowa 1 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 13.kiełbasa staropolska 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 14.kiełbasa szynkowa 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 15.kiełbasa targowa 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 16.kiełbasa zwyczajna 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 17.kiełbaski debreczyńskie 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 18.konserwa turystyczna 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 19.luncheon 2 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 20.mielonka drobiowa 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 21.mielonka konserwowa 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 22.mielonka tłuszczowa 1 700,00 kg - ilość na 12 miesięcy 23.mielonka tyrolska 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 24.mortadela z indyka 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 25.pachwina wędzona 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 26.parówki cienkie 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 27.parówki drobiowe 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy 28.pasztet drobiowy 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy 29.pasztet mięsny 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 30.pasztetowa 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 31.pieczeń rzymska 1 600,00 kg - ilość na 12 miesięcy 32.podgardle wędzone 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 33.polędwica drobiowa 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 34.przysmak kozacki 1 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 35.przysmak śniadaniowy 2 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 36.rolada drobiowa 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 37.salceson chłopski 900,00 kg - ilość na 12 miesięcy 38.salceson czarny 900,00 kg - ilość na 12 miesięcy 39.smalec w foremce 1 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 40.smalec domowy z cebulą i skwarkami 1 100,00 kg - ilość na 12 miesięcy 41.szynka biała 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy 42.szynka mielona 300,00 kg - ilość na 12 miesięcy 43.szynka miodowa 400,00 kg - ilość na 12 miesięcy 44.szynka z łopatki 350,00 kg - ilość na 12 miesięcy 45.szynkówka picolo 450,00 kg - ilość na 12 miesięcy Okres przydatności do spożycia wędlin co najmniej 5 dni od daty dostawy. Wędliny określone powyżej w pozycjach: 8 (kiełbasa drobiowa), 33 (polędwica drobiowa), 36 (rolada drobiowa) nie mogą zawierać mięsa i tłuszczy pochodzenia innego niż drobiowe. Poza wędlinami określonymi powyżej w pozycjach 3 (boczek wędzony), 25 (pachwina wędzona), 32 (podgardle wędzone), Zamawiający wymaga aby wędliny pakowane były w sposób próżniowy bądź gazowy (odpowiednio VAC lub MAP). CZĘŚĆ III: MIĘSO DROBIOWE Lp. Produkt Kod CPV j.m. Ilość zamawiana na 12 miesięcy 1 korpusy z kurczaka 1 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 2 kurczaki 500,00 kg - ilość na 12 miesięcy 3 piersi z kurczaka 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 4 skrzydła z kurczaka 1 800,00 kg - ilość na 12 miesięcy 5 uda z kurczaka 3 000,00 kg - ilość na 12 miesięcy 6 mięso garmażeryjne drobiowe 2 200,00 kg - ilość na 12 miesięcy 7 serca drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy 8 żołądki drobiowe 250,00 kg - ilość na 12 miesięcy Mięso garmażeryjne drobiowe pakowane w opakowania o maksymalnej wadze jednostkowej 1 kg. Okres przydatności do spożycia mięsa garmażeryjnego: co najmniej 5 dni od daty dostawy, pozostały asortyment co najmniej 3 dni od daty dostawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151314009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach