Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 48 6211250 , fax. 48 6146030
  • Data zamieszczenia: 2014-01-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
    Żytkowice
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
    tel. 48 6211250, fax. 48 6146030
    REGON: 00103820000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 baleron 15131130-5 350 kg; 2 biodrówka wieprzowa 15113000-3 100 kg; 3 boczek surowy 15100000-9 100 kg; 4 boczek śniadaniowy 15131130-5 800 kg; 5 boczek wędzony 15131130-5 150 kg; 6 boczek wiśniowy 15131133-6 600 kg; 7 flaki mrożone 15131400-9 200 200 kg; 8 golonka wieprzowa 15114000-0 100 kg; 9 karkówka wieprzowa z kością 15113000-0 150 kg; 10 kaszanka 15131134-3 3000 kg; 11 kiełbasa biała parzona 15131130-5 1500 kg; 12 kiełbasa debreczyńska 15131130-5 2200 kg; 13 kiełbasa drobiowa 15131130-5 500 kg; 14 kiełbasa jarmarczna 15131130-5 3100 kg; 15 kiełbasa krakowska 15131130-5 400 kg; 16 kiełbasa parówkowa 15131130-5 2200 kg; 17 kiełbasa staropolska 15131130-5 400 kg; 18 kiełbasa szynkowa 15131130-5 200 kg; 19 kiełbasa targowa 15131130-5 2600 kg; 20 kiełbasa wiejska 15131130-5 100 kg; 21 kiełbasa zwyczajna 15131130-5 600 kg; 22 kiełbaski debreczyńskie 15131130-5 500 kg; 23 konserwa turystyczna 15131000-5 1800 kg; 24 kości schabowe wieprzowe 15131400-9 1800 kg; 25 luncheon 15131400-9 2500 kg; 26 łopatka wieprzowa z kością 15131400-9 150 kg; 27 mielonka konserwowa 15130000-5 1800 kg; 28 mielonka tłuszczowa 15130000-5 1600 kg; 29 mielonka tyrolska 15130000-5 1300 kg; 30 mięso garmażeryjne 15131400-9 2500 kg; 31 mięso wieprzowe kl 2A 15131400-9 3500 kg; 32 mięso wieprzowe kl 2B 15131400-9 100 kg; 33 mięso wołowe kl 2 15111000-9 1300 kg; 34 mortadela wędzona 15131200-7 2800 kg; 35 pachwina wędzona 15131200-7 600 kg; 36 parówki cienkie 15131130-5 2300 kg; 37 parówki drobiowe 15131130-5 500 kg; 38 pasztet drobiowy 15131310-1 400 kg; 39 pasztet mięsny 15131310-1 2200 kg; 40 pasztetowa 15131310-1 2200 kg; 41 pieczeń rzymska 15131130-5 2000 kg; 42 podgardle wędzone 15131200-7 600 kg; 43 przysmak kozacki 15131130-5 1800 kg; 44 przysmak śniadaniowy 15131130-5 2000 kg; 45 rolada drobiowa 15131135-0 400 kg; 46 salceson chłopski 15131400-9 1500 kg; 47 salceson czarny 15131400-9 1000 kg; 48 schab wieprzowy z kością 15131400-9 250 kg; 49 serca wieprzowe 15131400-9 800 kg; 50 słonina 15131400-9 800 kg; 51 smalec 15131400-9 1000 kg; 52 smalec domowy 15131400-9 800 kg; 53 szynka biała 15131135-0 350 kg; 54 szynka mielona 15131135-0 400 kg; 55 szynka miodowa 15131135-0 350 kg; 56 szynka z łopatki 15131410-2 450 kg; 57 szynkówka picolo 15131130-5 450 kg; 58 wątroba wieprzowa 15131400-9 2000 kg; 59 żeberka wieprzowe paski 15131400-9 450 kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151314009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach