Przetargi.pl
DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN, DROBIU, PRZETWORÓW DROBIOWYCH I WIEPRZOWYCH NA POTRZEBY ZESPOŁU SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH MISTRZOSTWA SPORTOWEGO W RACIBORZU

Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego ogłasza przetarg

  • Adres: 47-400 Racibórz, ul. Kozielska 19
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 415 44 59 , fax. 32 415 44 59
  • Data zamieszczenia: 2012-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego
    ul. Kozielska 19 19
    47-400 Racibórz, woj. śląskie
    tel. 32 415 44 59, fax. 32 415 44 59
    REGON: 00083620100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.smsraciborz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN, DROBIU, PRZETWORÓW DROBIOWYCH I WIEPRZOWYCH NA POTRZEBY ZESPOŁU SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH MISTRZOSTWA SPORTOWEGO W RACIBORZU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, wędlin, drobiu, przetworów drobiowych i wieprzowych na potrzeby ZSOMS, realizowane w ilościach i terminach zgodnie z zamówieniem Zamawiającego (codziennie od poniedziałku do soboty). 2. Szacunkowe zapotrzebowanie na mięso, wędliny, drób, przetwory drobiowe i wieprzowe w okresie trwania umowy, stanowi załącznik Nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. 3. Wykonawca zobowiązany jest zaoferować mięso, wędliny, drób i przetwory drobiowe, zgodnie z załącznikiem Nr 1 do SIWZ. 4. Dostarczony przez Wykonawcę asortyment musi odpowiadać wymaganiom jakościowym, zgodnie z obowiązującymi normami, atestami, w terminach przydatności do spożycia , bez zanieczyszczeń, fizycznych uszkodzeń i obcych zapachów. 5. Dostawa towaru do siedziby zamawiającego odbywać się będzie transportem Wykonawcy na jego koszt, środkami transportu specjalnie do tego przystosowanymi, zgodnie z wymogami HACCP . 6. Wspólny Słownik Zamówień : 15100000 - 9 - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15111100 - 0 - wołowina 15131640 - 3 - siekane mięso wołowe 15131600 - 1 - produkty wołowe 15131400 - 9 - produkty wieprzowe 15131130 - 5 - wędliny 15112100 - 7 - świeży drób 15114000 - 0 - podroby 15131400 - 9 - produkty wieprzowe 15131700 - 2 - przetwory mięsne 15131410 - 2 - szynka 15131310 - 1 - pasztety 15131135 - 0 - wędliny drobiowe 15131500 - 0 - produkty drobiowe 15112300 - 9 - wątróbki drobiowe
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.smsraciborz.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach