Przetargi.pl
Dostawy mięsa, wędlin, drobiu i ryb dla DPS Lubsko

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 68-300 Lubsko, ul. Zamkowa 27
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 068 4574111 , fax. 068 4574110
  • Data zamieszczenia: 2010-04-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Zamkowa 27 27
    68-300 Lubsko, woj. lubuskie
    tel. 068 4574111, fax. 068 4574110
    REGON: 97077994300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna powiatu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa, wędlin, drobiu i ryb dla DPS Lubsko
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szacunkowa całkowita w skali roku ilość dostawy w podziale na części i asortymenty: część 1: L.p Nazwa produktu Masa /orientacyjnie/ w skali 1 roku [kg] 1 Łopatka bez kości 960 2 Schab bez kości 480 3 Karkówka bez kości 600 4 Boczek surowy 300 5 Słonina bez skóry 350 6 Mięso gulaszowe I kat. 100 7 Golonka. 360 część 2: L.p Nazwa produktu Masa /orientacyjnie/ w skali 1 roku [kg] 1 Boczek wędzony parzony w płacie 150 2 Szynka wieprzowa gotowana (w siatce) 240 3 Kiełbasa ślaska wieprzowa 100-120g 660 4 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 250 5 Parówka wieprzowa 100g +/- 10% 360 6 Kiełbasa biała parzona 100-120g 100 7 Kiełbasa grillowa 100-120g 600 8 Parówki śląskie cienkie 100-120g 340 9 Krupniok 120 10 Kaszanka wieprzowa 120 11 Szynka tyrolska 360 12 Salceson ozorkowy 400 13 Polędwica drobiowa 240 14 Pasztetowa drobiowa 600 15 Polędwica wędzona sopocka 70 część 3: L.p Nazwa produktu Masa /orientacyjnie/ w skali 1 roku [kg] 1 Porcja rosołowa 1500 2 Kurczak 500 3 Udko z kurczaka 960 4 Filet drobiowy 100 5 Wątróbka drobiowa 240 część 4: L.p Nazwa produktu Masa /orientacyjnie/ w skali 1 roku [kg] 1 makrela wędzona 380 2 Panga 20% glazury 480 3 Mintaj 10% glazury 240 4 Płaty śledziowe Matijas 480 5 Konserwa makrela w pomidorach 300-350g 200 część 5: L.p Nazwa produktu Masa /orientacyjnie/ w skali 1 roku [kg] 1 Kaszanka z indyka 120 2 Kaszanka - blok z indyka 120 3 Kiełbasa biała z indyka 100g +/- 5% 50 4 Kiełbasa biała z indyka parzona 100g +/- 5% 50 5 Kiełbasa śląska z indyka 100g +/-5% 360 6 Mortadela z indyka 100 7 Parówka z indyka 50-100g 280 8 Blok szynkowy z indyka 20 9 Blok z indyka 20 10 Polędwica z indyka 40 11 Szynka konserwowa z indyka 20 12 Szynka tyrolska z indyka 20 13 Szynka z piersi indyka 60 14 Klops pieczony z indyka 100 15 Pasztet zapiekany z indyka 100 16 Pieczeń rzymska z indyka 100 17 Salceson z indyka 200 18 Szynka wędzona z indyka 20 19 Mięso gulaszowe I kat. indycze 100 20 Mięso gulaszowe II kat. indycze 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiatzary.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach