Przetargi.pl
Dostawy mięsa, przetworów mięsnych, drobiu i przetworów drobiowych dla WZLP w Olsztynie.

Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie ogłasza przetarg

  • Adres: 10-228 Olsztyn, Aleja Wojska Polskiego 35
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 6785353, 6785300 , fax. 089 6785300
  • Data zamieszczenia: 2011-08-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie
    Aleja Wojska Polskiego 35 35
    10-228 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 6785353, 6785300, fax. 089 6785300
    REGON: 00029548400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wzlp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa, przetworów mięsnych, drobiu i przetworów drobiowych dla WZLP w Olsztynie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Sukcesywne dostawy świeżego mięsa, przetworów mięsnych oraz drobiu i przetworów drobiowych dla działu żywienia Wojewódzkiego Zespołu Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie przy Alei Wojska Polskiego 35. Szczegółowe zestawienie asortymentowo - ilościowe w załączniku nr 2 będącym integralną częścią SIWZ. 2. Dopuszcza się składanie ofert częściowych - tylko pełne pakiety - liczba zadań 4. Oferty z niepełnymi pakietami będą odrzucone. 3. Jakość towaru, będącego przedmiotem zamówienia, określają obowiązujące normy jakościowe. Dostawy w/w produktów realizowane będą zgodnie z wymaganiami systemu kontroli żywności HACCP. Zakład oferenta posiada Świadectwo Nadzoru Weterynaryjnego, lub (w przypadku hurtowni) Świadectwo Nadzoru Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Z każdą dostawą Zamawiający będzie żądał od wybranego Wykonawcy wymaganych prawem dokumentów, takich jak Handlowy Dokument Identyfikacji, zawierający m.in.: - nazwę i adres wysyłającego; - NIP; - weterynaryjny numer zakładu; - na jaki rynek prowadzona jest sprzedaż; - opis towaru wg dokumentu dostawy; - rodzaj opakowań; - liczbę opakowań i wagę netto, oraz łączną ilość jednostek miary towarów (suma); - pochodzenie surowca; - miejsce pozyskania ,przetworzenia, składowania; - datę wysyłki; - miejsce przeznaczenia; - rodzaj transportu i jego numer rejestracyjny; - dane dotyczące procesu technologicznego, norm jakościowych i produkcyjnych oraz stosowanych przez producenta systemów kontroli jakości; - termin przydatności do spożycia; - miejsce, data i godzina wystawienia. 4. Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczenia przedmiotu zamówienia do siedziby zamawiającego, z zastrzeżeniem, że dostawy będą sukcesywne, stosownie do potrzeb. Samochody przewożące przedmiot zamówienia muszą posiadać aktualne zaświadczenia ze Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej, o spełnieniu warunków koniecznych do transportu mięsa i jego przetworów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wzlp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach