Szpital Kliniczny im. dr. Józefa Babińskiego SPZOZ w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 30-393 Kraków, dr. J. Babińskiego
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. +48(012)6524347, , fax. +48(012)2621335
- Data zamieszczenia: 2020-05-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Kliniczny im. dr. Józefa Babińskiego SPZOZ w Krakowie
dr. J. Babińskiego 29
30-393 Kraków, woj. małopolskie
tel. +48(012)6524347, , fax. +48(012)2621335
REGON: 00029855400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.babinski.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa, podrobów i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Przedmiotem postępowania są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów oraz wędlin. 2) Przedmiot zamówienia realizowany będzie w ramach trzech pakietów w asortymencie wymienionym w załącznikach nr: 1A – 1C do SIWZ, stanowiących jednocześnie formularze cenowe: Pakiet I – Mięso i podroby, Pakiet II – Mięso i podroby drobiowe, Pakiet III – Wędliny. 3) Przedmiot zamówienia realizowany będzie zgodnie z wymaganiami Zamawiającego określonymi w załączniku do niniejszej SIWZ pn.: „Opis przedmiotu zamówienia” i zgodnie z zapisami umowy. W tym, w ramach dostaw Zamawiający wymaga między innymi: 3.1) Dostarczany asortyment będzie I klasy, świeży, schłodzony i oznakowany zgodnie z obowiązującą normą. Dostawa według wagi netto. 3.2) Realizacja dostaw nastąpi w sposób ciągły, średnio 2-3 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku, do magazynu żywieniowego Zamawiającego, w godzinach 7:00 - 9:00, z dostarczeniem i wniesieniem do magazynu oraz weryfikacją ilościową i jakościową w obecności wykonawcy. W sytuacji nagłej potrzeby Zamawiającego dostawa może zostać zrealizowana w sobotę. 3.3) Zamawiający wymaga by 2/3 terminu wyznaczonego w zakresie przydatności do spożycia produktu zarezerwowana była dla Zamawiającego. 3.4) W przypadku dostawy mniejszej ilości asortymentu, aniżeli przewiduje to umowa, wynagrodzenie Wykonawcy zostanie skorygowane na podstawie faktycznie dostarczonej ilości przedmiotu zamówienia. 3.5) Dostawy następować będą transportem własnym Wykonawcy, na jego koszt i ryzyko. Miejsce dostawy: Kraków, ul. dr. Józefa Babińskiego 29, budynek kuchni szpitalnej – magazyn żywnościowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium. Każda składana oferta musi być zabezpieczona wadium. Wysokość wadium dla poszczególnych Pakietów wynosi: Pakiet I – 5 000 zł Pakiet II – 2 500 zł Pakiet III – 5 000 zł 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2019r.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca wykaże się posiadaniem odpowiednich uprawnień dotyczących prowadzenia działalności w zakresie produkcji lub obrotu żywnością i posiadaniem weterynaryjnego numeru identyfikacyjnego. Warunek dotyczy każdego z oferowanych pakietów.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy - zał. nr 1 do SIWZ, Formularz/e Cenowy/e – zał. nr 1A – 1C do SIWZ, Oświadczenie Wykonawcy dotyczące przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej - zał. nr 3 do SIWZ, Zobowiązanie podmiotu/podmiotów oddających do dyspozycji Wykonawcy niezbędne zasoby - zał. nr 4 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2023 roku”
Dodano: 2023-09-10 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2023 roku”
Dodano: 2023-08-11 - Dostawa mięsa oraz wędlin na potrzeby Internatu prowadzonego Zespołu Szkół Nr 1 im. św. Rafała Kalinowskiego w Krakowie
Dodano: 2023-08-07 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 4 w Nowym Targu na potrzeby stołówki od 01.04.2023r. do 31.07.2023r.
Dodano: 2023-03-29 - ,,Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 30 czerwca 2023 roku" - z podziałem na 2 części
Dodano: 2022-12-21 - Dostawa mięsa oraz wędlin na potrzeby Internatu prowadzonego Zespołu Szkół Nr 1 im. św. Rafała Kalinowskiego w Krakowie
Dodano: 2022-12-05 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 4 w Nowym Targu na potrzeby stołówki od 01.01.2023r. do 31.03.2023r.
Dodano: 2022-11-29 - Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i wędliny
Dodano: 2022-09-12 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie.
Dodano: 2020-11-30 - dostawy mięs i wędlin woł/wp
Dodano: 2020-11-20