Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie.

Areszt Śledczy w Krasnymstawie ogłasza przetarg

  • Adres: 22-300 Krasnystaw, ul. Stanisława Augusta Poniatowskiego 27
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0-82 575 61 15 , fax. 0-82 576 40 25
  • Data zamieszczenia: 2010-10-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Krasnymstawie
    ul. Stanisława Augusta Poniatowskiego 27 27
    22-300 Krasnystaw, woj. lubelskie
    tel. 0-82 575 61 15, fax. 0-82 576 40 25
    REGON: 00032092800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: as_krasnystaw@sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie I. 1.Łopatka wieprzowa bez kości - ilość 1500 kg , kod CPV 15113000-3 2.Boczek wieprzowy bez kości - ilość 1000 kg, kod CPV 15113000-3 3.Łopatka wołowa bez kości - ilość 350 kg, kod CPV 15111000-9 4.Wątroba wieprzowa - ilość 800 kg, kod CPV 15114000-0 5.Ozory wieprzowe - ilość 500 kg, kod CPV 15114000-0 6. Serca wieprzowe - ilość 500 kg, kod CPV 15114000-0 7.Smalec - ilość 400 kg, kod CPV 15412100-0 8.Kiełbasa toruńska - ilość 70 kg, kod CPV 15131130-5 9.Kiełbasa zwyczajna - ilość 1700 kg, kod CPV 15131130-5 10.Kiełbasa mortadela - ilość 1300 kg, kod CPV 15131130-5 11.Kiełbasa parówkowa - ilość 1300 kg, kod CPV 15131130-5 12.Parówki cienkie - ilość 1300 kg, kod CPV 15131130-5 13.Luncheon Meat - ilość 150 kg, kod CPV 15131130-5 14.Pieczeń rzymska - ilość 1000 kg, kod CPV 15131130-5 15.Pieczeń wiedeńska - ilość 1000 kg, kod CPV 15131130-5 16.Salceson biały (w folii) - ilość 450 kg, kod CPV 15131130-5 17.Pasztet mięsny pieczony - ilość 350 kg, kod CPV 15131310-1 18.Szynka mielona prasowana - ilość 300 kg, kod CPV 15131130-5 19.Kaszanka gryczana - ilość 1400 kg, kod CPV 15131134-3 20.Mielonka kanapkowa - ilość 1400 kg, kod CPV 15131130-5 21.Szynka tyrolska - ilość 100 kg, kod CPV 15131130-5 22.Przysmak śniadaniowy - ilość 1400 kg, kod CPV 15131130-5 23.Kiełbasa szynkowa - ilość 150 kg, kod CPV 15131130-5 Zadanie II. 1.Kanapkowa drobiowa - ilość 1800 kg, kod CPV 15131135-0 2.Mielonka drobiowa - ilość 1800 kg, kod CPV 15131135-0 3.Pieczeń drobiowa - ilość 1200 kg, kod CPV 15131135-0 4.Pasztetowa drobiowa - ilość 1400 kg, kod CPV 15131135-0 5.Szynka drobiowa - ilość 350 kg, kod CPV 15131135-0 6.Polędwica drobiowa - ilość 300 kg, kod CPV 15131135-0 7.Blok drobiowy - ilość 400 kg, kod CPV 15131135-0 8.Kotlet drobiowy (mrożony od 80g do 110 g) - ilość 1000 kg, kod CPV 15131135-0 9. Udka z kurczaka (mrożone) - ilość 1000 kg, kod CPV 15112210-1 10. Pasztet drobiowy pieczony - ilość 600 kg, kod CPV 15131135-0 11.Serdelki drobiowe - ilość 1500 kg, kod CPV 15131135-0 Zadanie III. 1. Pasztet drobiowy (konserwa od 100 g do 125 g) - ilość 400 kg, kod CPV 15131310-1 2. Mielonka wieprzowa (konserwa od 290 g do 330 g) - ilość 600 kg, kod CPV 15131000-5
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zgodnie z art. 45 ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2010 r. nr 113 poz. 759) Zamawiający odstępuje od pobierania wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http:/www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach