Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie Zakładu Karnego w Warszawie Białołęce ul. Nadbużańska 39 gm. Somianka pow. wyszkowski woj. Mazowieckie -oznaczenie sprawy DKw 220/2/2014

Zakład Karny Warszawa-Białołęka ogłasza przetarg

  • Adres: 03-016 Warszawa, ul. Ciupagi 1b
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 279 73 00 , fax. 22 279 73 21
  • Data zamieszczenia: 2014-03-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Warszawa-Białołęka
    ul. Ciupagi 1b 1b
    03-016 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 279 73 00, fax. 22 279 73 21
    REGON: 01719119400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej -wymiar sprawiedl.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie Zakładu Karnego w Warszawie Białołęce ul. Nadbużańska 39 gm. Somianka pow. wyszkowski woj. Mazowieckie -oznaczenie sprawy DKw 220/2/2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 - mięso i wędliny Baleron 40 kg; Boczek wędzony b/ż 40 kg,Szynka wędzona 40 kg, Kiełbasa kanapkowa 600 kg, Mortadela 2 000 kg, Kiełbasa parówkowa 1000 kg,Kiełbasa zwyczajna 1600 kg,Luncheon 700 kg, Parówki 1000 kg,Kiełbasa żywiecka40 kg,Kiełbasa litewska /regionalna 600 kg,Salceson włoski 600 kg, Pasztetowa wieprzowa 700 kg,Kaszanka gryczana1200 kg,Pasztet mięsny700 kg, Pieczeń wiedeńska 700 kg, Mięso mielone wołowo wieprzowe 1600 kg, Słonina 500kg, Podgardle 200 kg, Boczek surowy b/ż 300 kg, Łopatka wieprzowa b/k 800 kg, Żeberka paski 800 kg, Wątroba wieprzowa 1100 kg, Mięso wołowe b/k z łopatki1 600 kg, Kości 2000 kg. Część nr 2 - konserwy mięsne Konserwa turystyczna (puszka z samootwieraczem 300-330 g )700 kg, Pasztet wieprzowy konserwowy (puszka z samootwieraczem 130-140 g )400 kg, Pasztet drobiowy konserwowy (puszka z samootwieraczem 130-140g )600 kg Zamawiający przewiduje realizację zamówienia w części nr 2 - konserwy mięsne: pasztet drobiowy i pasztet wieprzowy o gramaturze 130-140 g z otwieranym wieczkiem w tzw. alu-paku. Zamawiający nie przewiduje zwiększenia lub zmniejszenia gramatury konserw. Konserwy o podanej wyżej gramaturze tj. 130-140 g są wystarczające i zabezpieczają jedna rację żywnościową. Część nr 3 - konserwy rybne Paprykarz konserwowy 300-330g (puszka z samootwieraczem) 1 100 kg, Śledź w pomidorach 300-330g (puszka z samootwoeraczem) 500 kg. Część nr 4 - ryby mrożone Filet z mintaja w opakowaniu zbiorczym do 10 kg , mrożony oddzielnie o zawartości glazury 30%-40% 700 kg, Burger rybny opakowanie zbiorcze do 10kg 700 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http/www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach