Zakład Karny Warszawa-Białołęka ogłasza przetarg
- Adres: 03-016 Warszawa, ul. Ciupagi 1b
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 279 73 00 , fax. 22 279 73 21
- Data zamieszczenia: 2015-03-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Warszawa-Białołęka
ul. Ciupagi 1b 1b
03-016 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 279 73 00, fax. 22 279 73 21
REGON: 01719119400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http//:www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka nieposiadająca osobowości prawnej - wymiar sprawiedl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie Zakładu Karnego w Warszawie-Białołęce - oznaczenie sprawy DKw220/3/2015 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część nr 1 - mięso i wędliny: Baleron - 40 kg, Boczek wędzony b/ż - 40 kg, Szynka wędzona - 40 kg, Kiełbasa kanapkowa - 600 kg, Mortadela - 2000 kg, Kiełbasa parówkowa - 1000 kg, Kiełbasa zwyczajna - 1600 kg, Luncheon - 700 kg, Parówki - 1000 kg, Kiełbasa żywiecka - 40 kg, Kiełbasa litewska /regionalna/ - 600 kg, Salceson włoski - 600 kg, Pasztetowa wieprzowa - 700 kg, Kaszanka gryczana - 1200 kg, Pasztet mięsny - 700 kg, Pieczeń wiedeńska - 700 kg, Mięso mielone wieprzowe wołowe - 1600 kg, Słonina - 500 kg, Podgardle - 200 kg, Boczek surowy b/ż - 300 kg, Łopatka wieprzowa b/k - 800 kg, Żeberka paski - 800 kg, Wątroba wieprzowa - 1100 kg, Mięso wołowe b/k z łopatki - 600 kg, Kości - 2000 kg. Część nr 2 - konserwy mięsne: Konserwa turystyczna - 700 kg, Pasztet wieprzowy konserwowy - 400 kg, Pasztet drobiowy konserwowy - 600 kg. Część nr 3 - konserwy rybne: Paprykarz konserwowy - 1100 kg, Śledź w pomidorach - 500 kg. Część nr 4 - ryby mrożone: Filet z mintaja - 700 kg, Burger rybny - 700 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie. Oznaczenie sprawy Dkw220/2/2016.
Dodano: 2016-03-09 - ZAKUP I DOSTAWY WĘDLIN
Dodano: 2016-02-25 - ZAKUP I DOSTAWY WĘDLIN
Dodano: 2016-01-15 - dostawa mięsa oraz wędlin do kuchni SP ZOZ Siedlce
Dodano: 2015-12-28 - dostawa mięsa oraz wędlin do kuchni SP ZOZ Siedlce
Dodano: 2015-12-28 - dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2015-12-03 - Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i ryb.
Dodano: 2015-11-27 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-08-06 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-02-03 - Dostawa wędlin
Dodano: 2015-01-29