Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie Zakładu Karnego w Warszawie Białołęce ul. Nadbużańska 39 gm. Somianka pow. wyszkowski woj. mazowieckie

Zakład Karny Warszawa-Białołęka ogłasza przetarg

  • Adres: 03-016 Warszawa, ul. Ciupagi 1b
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 811 00 51 , fax. 0-22 321 73 57
  • Data zamieszczenia: 2012-02-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Warszawa-Białołęka
    ul. Ciupagi 1b 1b
    03-016 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 811 00 51, fax. 0-22 321 73 57
    REGON: 01719119400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej-wymiar sprawiedliwośc

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie Zakładu Karnego w Warszawie Białołęce ul. Nadbużańska 39 gm. Somianka pow. wyszkowski woj. mazowieckie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 - mięso i wędliny Baleron 40 kg; Boczek wędzony b/ż 40 kg,Szynka wędzona 40 kg, Kiełbasa kanapkowa 600 kg, Mortadela 2 600 kg, Kiełbasa parówkowa 1200 kg,Kiełbasa zwyczajna 2200 kg,Luncheon 880 kg, Parówki 1000 kg,Kiełbasa żywiecka40 kg,Kiełbasa litewska /regionalna1000 kg,Salceson włoski 880 kg, Pasztetowa wieprzowa 880 kg,Kaszanka gryczana1200 kg,Pasztet mięsny880 kg, Pieczeń wiedeńska 880 kg, Mięso mielone wieprzowe wołowe 1600 kg, Słonina500kg, Podgardle200 kg, Boczek surowy b/ż 200 kg, Łopatka wieprzowa b/k 800 kg, Żeberka paski 300 kg, Wątroba wieprzowa 2 300 kg, Mięso wołowe b/k z łopatki1 100 kg, Kości 2000 kg. Część nr 2 - konserwy mięsne Konserwa turystyczna (puszka z samootwieraczem 300-330 g )700 kg, Pasztet wieprzowy konserwowy (puszka z samootwieraczem 130-140 g )400 kg, Pasztet drobiowy konserwowy (puszka z samootwieraczem 130-140g )600 kg Zamawiający przewiduje realizację zamówienia w części nr 2 - konserwy mięsne: pasztet drobiowy i pasztet wieprzowy o gramaturze 130-140 g z otwieranym wieczkiem w tzw. alu-paku. Zamawiający nie przewiduje zwiększenia lub zmniejszenia gramatury konserw. Konserwy o podanej wyżej gramaturze tj. 130-140 g są wystarczające i zabezpieczają jedna rację żywnościową. Część nr 3 - konserwy rybne Paprykarz konserwowy 300-330g (puszka z samootwieraczem) 1 100 kg, Śledź w pomidorach 300-330g (puszka z samootwoeraczem) 500 kg. Część nr 4 - ryby mrożone Filet z mintaja w opakowaniu zbiorczym do 10 kg , mrożony oddzielnie o zawartości glazury 30%-40% 800 kg, Burger rybny opakowanie zbiorcze do 10kg 900 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http/www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach