Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu

Zakład Karny Nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 86-300 Grudziądz, ul. Wybickiego 10/22
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 56 64 40 400 , fax. 56 64 40 499
  • Data zamieszczenia: 2015-09-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1
    ul. Wybickiego 10/22 10/22
    86-300 Grudziądz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 56 64 40 400, fax. 56 64 40 499
    REGON: 00031964100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 Mięso: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Boczek surowy: bez żeberek i bez skóry, powierzchnia czysta, zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, niedopuszczalny jest zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy PN-A-82022 350 kg 2. Boczek wędzony: bez żeberek i bez skóry, powierzchnia czysta; smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu, wyczuwalny smak wędzenia, niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy; konsystencja: wilgotna, niedopuszczalne skupiska galarety oraz wyciek soku; barwa: charakterystyczna dla wędzonek. PN-A-82007 10 kg 3. Schab wieprzowy b/k: część zasadnicza wieprzowiny - odcięta od półtuszy z odcinka piersiowo-lędźwiowego w liniach; gruby, jednolity, soczysty mięsień otoczony błoną i niewielką ilością tłuszczu; barwa ciemnoróżowa, zapach - swoisty, charakterystyczny dla każdego rodzaju mięsa, konsystencja-jędrna, elastyczna. PN-86/A-82002 650 kg 4. Mięso mielone wieprzowe: mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń,bez ścięgien, skór i kości, zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego sie psucia; PN-A-82002:1986 8 500 kg 5. Mięso mielone wołowe: mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń,bez ścięgien, skór i kości, zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia; PN-A-82003:1988 2 500 kg 6. Karkówka wieprzowa b/k: część zasadnicza wieprzowiny, odcięta z odcinka szyjnego półtuszy, odcięta w linii oddzielenia głowy(z przodu), świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia; PN-86/A-82002 200 kg 7. Wątroba wieprzowa: bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-86/A-82004 3 800 kg 8. Mięso gulaszowe wieprzowe; bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-88/A-82003 600 kg 9. Mięso gulaszowe wołowe: bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-86/A-82002 1 500 kg 10. Szynka wieprzowa b/k: bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-65-A-8200 650 kg Część 2 Drób : Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Ćwiartki z kurczaka świeże: bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86524 9 000 kg Część 3 Wędliny wieprzowe: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Kaszanka: - wyrób podrobowy wieprzowy parzony - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-82007 3 700 kg 2. Kiełbasa biała parzona: - kiełbasa średnio rozdrobniona parzona - skład: mięso wieprzowe min. 70%; - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 1 800 kg 3. Kiełbasa dębicka: - kiełbasa śrdednio rozdrobniona parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 55%; - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 1 800 kg 4. Kiełbasa janowiecka: - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowo-drobiowa parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 55% - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 2 200 kg 5. Kiełbasa jarmarczna: - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowo-drobiowa wedzona, parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 50%, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 5 600 kg 6. Kiełbasa krakowska parzona: - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowo-drobiowa wędzona, parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 60%, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 500 kg 7. Mortadela: - kiełbasa wieprzowo-drobiowa parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 50%, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 1 600 kg 8. Kiełbasa parówkowa: - skład: mięso wieprzowe min. 50%; - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 2 500 kg 9. Kiełbasa piwna: - kiełbasa średnio rozdrobniona wędzona, parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 55%, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 3 500 kg 10. Kiełbasa szynkowa wieprzowa: - kiełbasa grubo rozdrobniona wieprzowa parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 55%; - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 1 000 kg 11. Kiełbasa śląska: - kiełbasa średnio rozdrobniona wedzona, parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 55%, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; 15131133-5 PN-V-74028 1 800 kg 12. Kiełbasa zwyczajna: - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowo-drobiowa wedzona, parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 50%, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 3 000 kg 13. Kiełbasa żywiecka: - kiełbasa średnio rozdrobniona wedzona, parzona, - skład: mięso wieprzowe min. 60%, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 300 kg 14. Metka: - kiełbasa drobnorozdrobniona, - sklad: mięso wieprzowe min. 50%; - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-82007 2 200 kg 15. Parówki cielęce: - typu cielaczki - wyrób homogenizowany - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-82022 2 100 kg 16. Parówki cienkie: - skład: mięso wieprzowe min. 50%, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 1 800 kg 17. Pasztetowa wieprzowa: - wyrób podrobowy wieprzowy parzony, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-82007 3 000 kg 18. Salceson czarny: - wyrób podrobowy wieprzowy, parzony, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-82007 1 500 kg 19. Salceson biały: - wyrób podrobowy wieprzowy, parzony, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-82007 1 500 kg 20. Kiełbasa serdelowa: - skład: mięso wieprzowe min. 50%; - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 2 000 kg 21. Szynka mielona: - kiełbasa drobnorozdrobniona, - skład: mięso wieprzowe min. 45%; - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymantu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-V-74028 3 100 kg Część 4 Wędliny drobiowe: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Baton lub blok szynkowy z indyka: - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86526:1995 1 200 kg 2. Biała drobiowa parzona: - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86526:1995 800 kg 3. Kiełbasa szynkowa z drobiu: - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86526:1995 800 kg 4. Parówki cienkie drobiowe: - drobno rozdrobnione, - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86526:1995 2 300 kg 5. Polędwica drobiowa: - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86526:1995 2 300 kg 6. Pierś gotowana z drobiu: - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86526:1995 800 kg 7. Szynka z indyka: - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86526:1995 800 kg 8. Szynka drobiowa; - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86526:1995 800 kg 9. Polędwica miodowa z drobiu: - smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu, bez oznak rozpoczynającego się psucia; PN-A-86526:1995 1 200 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312203
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl-link zamówienia publiczne/OISW w Bydgoszczy/ZK 1 w Grudziądzu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach