Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu.

Zakład Karny Nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 86-300 Grudziądz, ul. Wybickiego 10/22
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 056 4506400 , fax. 056 4659290
  • Data zamieszczenia: 2011-09-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1
    ul. Wybickiego 10/22 10/22
    86-300 Grudziądz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 056 4506400, fax. 056 4659290
    REGON: 00031964100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin w ilościach wskazanych w tabeli zamieszczonej poniżej. 1 cześć zamówienia - dostawy mięsa Lp. Nazwa artykułu CPV Norma j.m. Ilość 1. Boczek surowy 15131220-3 PN-A-82022 kg 1 100 kg 2. Boczek wędzony 15131220-3 PN-A-82007 kg 100 kg 3. Schab b/k 15113000-3 PN-86/A-82002 kg 350 kg 4. Mięso mielone 15131620-7 PN-A-82022 kg 6 000 kg 5. Wołowina b/k 15111100-0 PN-88/A-82003 kg 400 kg 6. Karkówka b/k 15113000-3 PN-86/A-82002 kg 2 400 kg 7. Kurczak świeży 15112100-7 PN-A-86524 kg 2 700 kg 8. Udka z kurczaka 15112100-7 PN-A-86524 kg 1 000 kg 9. Wątroba 15114000-0 PN-86/A-82004 kg 2 100 kg 2 część zamówienia - dostawy wędlin Lp. Nazwa artykułu CPV Norma j.m. Ilość 1. Kaszanka 15131134-3 PN-A-82007 kg 1 600 kg 2. Kiełbasa biała parzona 15131133-5 PN-V-74028 kg 1 500 kg 3. Kiełbasa dębicka 15131133-5 PN-V-74028 kg 3 000 kg 4. Kiełbasa janowiecka 15131133-5 PN-V-74028 kg 2 000 kg 5. Kiełbasa jarmarczna 15131133-5 PN-V-74028 kg 6 500 kg 6. Kiełbasa krakowska 15131133-5 PN-V-74028 kg 1 000 kg 7. Mortadela 15131133-5 PN-V-74028 kg 1 400 kg 8. Kiełbasa parówkowa 15131133-5 PN-V-74028 kg 1 000 kg 9. Kiełbasa piwna 15131133-5 PN-V-74028 kg 2 300 kg 10. Kiełbasa szynkowa 15131133-5 PN-V-74028 kg 2 100 kg 11. Kiełbasa śląska 15131133-5 PN-V-74028 kg 1 000 kg 12. Kiełbasa podwawelska 15131133-5 PN-V-74028 kg 500 kg 13. Kiełbasa zwyczajna 15131133-5 PN-V-74028 kg 2 000 kg 14. Kiełbasa żywiecka 15131133-5 PN-V-74028 kg 1 000 kg 15. Metka 15131133-5 PN-A-82007 kg 1 500 kg 16. Parówki cielęce 15131133-5 PN-A-82022 kg 600 kg 17. Parówki cienkie 15131133-5 PN-V-74028 kg 2 200 kg 18. Pasztetowa wieprzowa 15131310-1 PN-A-82007 kg 1 500 kg 19. Salceson czarny 15131134-3 PN-A-82007 kg 900 kg 20. Salceson biały 15131134-3 PN-A-82007 kg 1 700 kg 21. Kiełbasa serdelowa 15131133-5 PN-V-74028 kg 1 500 kg 22. Szynka mielona 15131133-5 PN-V-74028 kg 2 500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312203
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl - link zamówienia publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach