Zakład Karny Nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 86-300 Grudziądz, ul. Wybickiego 10/22
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 056 4506400 , fax. 056 4659290
- Data zamieszczenia: 2009-09-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1
ul. Wybickiego 10/22 10/22
86-300 Grudziądz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 056 4506400, fax. 056 4659290
REGON: 00031964100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I - MIĘSO Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa w ilościach wskazanych w tabeli zamieszczonej poniżej. Lp. Nazwa artykułu CPV Norma j.m. Szacunkowa ilość 1. Boczek surowy 15131220-3 PN-A-82022 kg ok. 1200 2. Boczek wędzony 15131220-3 PN-A-82007 kg ok. 200 3. Schab b/k 15113000-3 PN-86/A-82002 kg ok. 350 4. Mięso mielone 15131620-7 PN-A-82022 kg ok. 5 500 5. Wołowina b/k 15111100-0 PN-88/A-82003 kg ok. 500 6. Karkówka b/k 15113000-3 PN-86/A-82002 kg ok. 800 7. Kurczak świeży 15112100-7 PN-A-86524 kg ok. 3 000 8. Udka z kurczaka 15112100-7 PN-A-86524 kg ok. 800 9. Wątroba 15114000-0 PN-86/A-82004 kg ok. 1 500 Część II - WĘDLINY Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin w ilościach wskazanych w tabeli zamieszczonej poniżej. Lp. Nazwa artykułu CPV Norma j.m. Szacunkowa ilość 1. Kaszanka 15131134-3 PN-A-82007 kg ok. 1 300 2. Kiełbasa biała parzona 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 1 600 3. Kiełbasa dębicka 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 600 4. Kiełbasa janowiecka 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 3 500 5. Kiełbasa jarmarczna 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 4 500 6. Kiełbasa krakowska 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 700 7. Mortadela 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 1 400 8. Kiełbasa parówkowa 15131133-5 PN-V-74028 kg ok.1 400 9. Kiełbasa piwna 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 600 10. Kiełbasa szynkowa 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 900 11. Kiełbasa śląska 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 1 000 12. Kiełbasa toruńska 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 800 13. Kiełbasa zwyczajna 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 5 000 14. Kiełbasa żywiecka 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 300 15. Metka 15131133-5 PN-A-82007 kg ok. 600 16. Parówki cielęce 15131133-5 PN-A-82022 kg ok. 600 17. Parówki cienkie 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 2 200 18. Pasztetowa wieprzowa 15131310-1 PN-A-82007 kg ok. 1 000 19. Salceson czarny 15131134-3 PN-A-82007 kg ok. 750 20. Salceson biały 15131134-3 PN-A-82007 kg ok. 750 21. Kiełbasa serdelowa 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 1 400 22. Szynka mielona 15131133-5 PN-V-74028 kg ok. 3 800 Warunki i zasady realizacji zamówienia: Zamówienie będzie realizowane sukcesywnie przez okres 12 miesięcy na zasadach i warunkach określonych w SIWZ, w tym w załącznikach do SIWZ, a zwłaszcza zawartych w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia i projekcie umowy. Dostawy towaru przewiduje się na każdy wtorek i czwartek w godzinach od 7.00 do 10.00. W przypadku, gdy dzień dostawy przypada na dzień wolny od pracy (np. święto), termin dostawy może zostać przeniesiony na inny dzień roboczy po uzgodnieniu tego faktu z wykonawcą przynajmniej z dwudniowym wyprzedzeniem - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312203
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się osoby (wykonawcy), które spełniają warunki: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania warunków w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia-nie spełnia poszczególnych warunków. Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny /wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed terminem składania ofert/ odpis właściwego rejestru (osoba fizyczna - aktualny odpis zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej) w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. Oświadczenie wykonawcy stanowiące załącznik nr 2 do SIWZ. podpisane przez osobę uprawnioną dot. spełniania warunków określonych w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz o niepodleganiu wykluczeniu na mocy art. 24 w/w ustawy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/info/22611
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
Dodano: 2015-10-09 - Dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
Dodano: 2015-09-18 - Dostawy mięsa i wędlin
Dodano: 2014-10-03 - Dostawy mięsa i wędlin dla Zakłądu Karnego Nr 1 w Grudziądzu
Dodano: 2012-09-18 - Dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu.
Dodano: 2011-09-16