Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 41-800 Zabrze, ul. Sądowa 1
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2713966 , fax. 032 2711411
  • Data zamieszczenia: 2010-07-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Sądowa 1 1
    41-800 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 032 2713966, fax. 032 2711411
    REGON: 00031989400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I - Mięso 1. Mięso mielone wieprzowo-wołowe 2. Mięso wołowe gulaszowe 3. Mięso wieprzowe gulaszowe 4. Mięso wołowe pieczeniowe II 5. Karczek wp. b/k 6. Kurczaki świeże 7. Podudzia z kurczaka 8. Serca wp. 9. Wątroba wp. 10. Żeberka paski Część II -Wędliny 11. Kiełbasa śląska ( waga 1 szt. 100g ) 12. Boczek wędzony 13. Kiełbasa biała parzona ( waga 100g) 14. Kiełbasa parówkowa 15. Kiełbasa kminkowa 16. Kiełbasa krakowska pieczona 17. Kiełbasa kanapkowa 18. Kiełbasa toruńska 19. Kiełbasa wiejska 20. Kiełbasa zwyczajna 21. Metka cebulowa 22. Mielonka (Luncheon - Meat ) 23. Parówki śląskie (cienkie) 24. Podgardle wędzone 25. Szynka dębicka 26. Szynka mielona 27. Szynka tyrolska 28. Kiełbasa swojska 29. Kiełbasa cebulowa 30. Kiełbasa czosnkowa 31. Kiełbasa golonkowa 32. Mielonka w galarecie 33. Kiełbasa orawska 34. Kiełbasa winierki 35. Pieczeń rzymska Część III Wędliny podrobowe 36. Kaszanka 37. Pasztetowa wiejska 38. Salceson wiejski 39. Salceson ozorkowy Część IV - Wędliny drobiowe 40. Szynka drobiowa 41. Polędwica drobiowa 42. Kabanos drobiowy 43. Kiełbasa biała drobiowa 44. Kiełbasa senatorska drobiowa 45. Kiełbasa oławska 46. Kiełbasa śląska drobiowa 47. Parówki drobiowe 48. Pieczeń drobiowa 49. Mortadela drobiowa 50. Mielonka drobiowa 51. Pasztetowa drobiowa ( waga 100g) 52. Kotlet mielony drobiowy mrożony 53. Szynka z indyka baton 54. Przysmak drobiowy 55. Szynkówka drobiowa 56. Parówki firmowe 57. Salceson drobiowy Część V - Konserwy mięsne 58. Smalec z mięsem 100 - 130 g 59. Pasztet drobiowy 100 - 130 g 60. Konserwa turystyczna 300 g 61. Konserwa tyrolska 300 g
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach