Przetargi.pl
Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych, wędlin drobiowych, wyrobów garmażeryjnych, mięsa drobiowego i wędlin wieprzowo - wołowych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Łodzi.

Zakład Karny nr 1 w Łodzi ogłasza przetarg

  • Adres: 91-612 Łódź, ul. Beskidzka 54
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 042 6750415, 6750415 , fax. 042 6750500
  • Data zamieszczenia: 2013-06-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1 w Łodzi
    ul. Beskidzka 54 54
    91-612 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 042 6750415, 6750415, fax. 042 6750500
    REGON: 00032006400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych, wędlin drobiowych, wyrobów garmażeryjnych, mięsa drobiowego i wędlin wieprzowo - wołowych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Łodzi.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I. mięso i tłuszcze zwierzęce, Grupa CPV -15110000-2 Grupa CPV -15412100-0 Lp Nazwa artykułu Przewidywane zapotrzebowanie na 6 miesięcy w kg 1 2 3 1 Łopatka bez skóry z kością 1500 2 Szynka wieprzowa b/k bez skóry,bez goleni 100 3 Mięso mielone wieprzowo wołowe 1500 4 Wołowina b-k kl. II 1500 5 Wątroba wieprzowa 900 6 Ozory wołowe 100 7 Kości 900 8 Serca wieprzowe 300 9 Karkówka wieprzowa b-k 100 10 Słonina bez skóry 400 11 Pachwina 400 12 Podgardle wędzone 400 Część II. wędliny drobiowe, wyroby garmażeryjne, mięso drobiowe. Grupa CPV -15131120-2 Lp Nazwa artykułu Przewidywane zapotrzebowanie. na 6 miesięcy w kg 1 2 3 1 Pieczeń drobiowo -wieprzowa drobno rozdrobniona 800 2 Produkt blokowy drobiowy drobno rozdrobniony 800 3 Produkt blokowy drobiowy grubo rozdrobniony 800 4 Kiełbasa drobiowa drobno rozdrobniona 1000 5 Kiełbasa drobiowa grubo rozdrobniona 1000 6 Pasztetowa drobiowa 600 7 Pasztetowa drobiowo -wieprzowa 600 8 Pasztet drobiowy pieczony 600 9 Pasztet drobiowo -wieprzowy pieczony 600 10 Kurczak 120 11 Udziec z kurczaka a 230-270g 400 12 Mięso mielone drobiowe 200 13 Serca drobiowe 100 14 Żołądki drobiowe 100 Część III. wędliny wieprzowo - wołowe Grupa CPV -15131120-2 Lp Nazwa artykułu Przewidywane zapotrzebowanie na 6 miesięcy w kg 1 2 3 1 Produkt blokowy wieprzowo -wołowa drobno rozdrobniony 1000 2 Produkt blokowy wieprzowo -wołowy grubo rozdrobniony 1000 3 Kiełbasa wieprzowo -wołowa drobno rozdrobniona 1000 1000 4 Kiełbasa wieprzowo -wołowa średnio rozdrobniona wędzona 1000 1000 parzona 1000 1000 5 Kiełbasa wieprzowo -wołowa grubo rozdrobniona wędzona 1000 1000 parzona 1000 1000 6 Pasztetowa wieprzowa 400 7 Pasztet wieprzowy pieczony 400 8 Kiszka krwista 400 9 Kaszanka 400 10 Salceson czarny 400
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach