Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 73-110 Stargard Szczeciński, Al. Żołnierza 42
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 5763160
- Data zamieszczenia: 2013-09-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
Al. Żołnierza 42 42
73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 5763160
REGON: 00032042000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Karkówka wieprzowa bez kości, surowa PN-A-82002:1986, obrobiona, świeża - 100 kg; 2.Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszcz PN-A-82002:1986, świeża - 2 200 kg; 3.Korpusy drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000, świeże - 1 000 kg; 4.Podgardle wędzone , wędzone, ze skórą - 100 kg; 5.Kości wędzone od schabu PN-A-82002:1986, wędzone - 1 000 kg; 6.Kurczak świeży PN-A86526:1995/Az2:2000 - 2 000 kg; 7.Mięso mielone drobiowe luzem PN-A86526:1995/Az2:2000; mięso mielone z drobiu, - 1 600 kg; 8.Mięso mielone wieprzowe luzem PN-A-82023:2000; mięso mielone wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki, z niewielką zawartością tłuszczu - 1 400 kg; 9.Pierś z kurczaka surowa PN-A86526:1995/Az2:2000, świeże, w całości - 300 kg; 10.Serca wieprzowe PN-A-82004:1986, świeże, w całości - 400 kg; 11.Schab wieprzowy bez kości PN-A-82002:1986, w całości, świeże - 200 kg; 12.Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszcz, bez skóry PN-A-82002:1986, świeża - 30 kg; 13.Mięso wołowe bez kości ekstra PN-A-82000:1965; chude mięso wołowe z udźca lub łopatki, w płatach - 150 kg; 14.Wątróbka drobiowa PN-A-86523; drobiowa, świeża - 500 kg; 15.Wątroba wieprzowa PN-A-82004:1986; wieprzowa świeża, w płatach - 250 kg; 16.Nerki wieprzowe PN-A-82004:1986; świeże, wieprzowe - 100 kg; 17.Smalec wieprzowy PN-86901; luzem lub w kostkach - 250 kg; 18.Słonina wieprzowa bez skóry PN-85/A-85800; świeża, bez skóry - 210 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Kryteria społeczne
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2016-07-14 - 5/ŻYW/16/17
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa mięsa i wędlin sprawa 19/15
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-09-30 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2015-06-24 - dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 25/14
Dodano: 2014-12-12 - Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzących.
Dodano: 2014-09-12 - 13/ŻYW/14/15
Dodano: 2014-07-16 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2014-06-30 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy artykułów spożywczych- mięsa i wędliny.
Dodano: 2013-12-12