Przetargi.pl
Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 73-110 Stargard Szczeciński, Al. Żołnierza 42
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 5763160
  • Data zamieszczenia: 2013-09-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    Al. Żołnierza 42 42
    73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 5763160
    REGON: 00032042000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Karkówka wieprzowa bez kości, surowa PN-A-82002:1986, obrobiona, świeża - 100 kg; 2.Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszcz PN-A-82002:1986, świeża - 2 200 kg; 3.Korpusy drobiowe PN-A86526:1995/Az2:2000, świeże - 1 000 kg; 4.Podgardle wędzone , wędzone, ze skórą - 100 kg; 5.Kości wędzone od schabu PN-A-82002:1986, wędzone - 1 000 kg; 6.Kurczak świeży PN-A86526:1995/Az2:2000 - 2 000 kg; 7.Mięso mielone drobiowe luzem PN-A86526:1995/Az2:2000; mięso mielone z drobiu, - 1 600 kg; 8.Mięso mielone wieprzowe luzem PN-A-82023:2000; mięso mielone wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki, z niewielką zawartością tłuszczu - 1 400 kg; 9.Pierś z kurczaka surowa PN-A86526:1995/Az2:2000, świeże, w całości - 300 kg; 10.Serca wieprzowe PN-A-82004:1986, świeże, w całości - 400 kg; 11.Schab wieprzowy bez kości PN-A-82002:1986, w całości, świeże - 200 kg; 12.Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszcz, bez skóry PN-A-82002:1986, świeża - 30 kg; 13.Mięso wołowe bez kości ekstra PN-A-82000:1965; chude mięso wołowe z udźca lub łopatki, w płatach - 150 kg; 14.Wątróbka drobiowa PN-A-86523; drobiowa, świeża - 500 kg; 15.Wątroba wieprzowa PN-A-82004:1986; wieprzowa świeża, w płatach - 250 kg; 16.Nerki wieprzowe PN-A-82004:1986; świeże, wieprzowe - 100 kg; 17.Smalec wieprzowy PN-86901; luzem lub w kostkach - 250 kg; 18.Słonina wieprzowa bez skóry PN-85/A-85800; świeża, bez skóry - 210 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Kryteria społeczne
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach