Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Spale ogłasza przetarg
- Adres: 97-215 Inowłódz, Spała, ul. Mościckiego 6
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 044 724-23-46
- Data zamieszczenia: 2009-10-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Spale
Spała, ul. Mościckiego 6 6
97-215 Inowłódz, woj. łódzkie
tel. 044 724-23-46
REGON: 00032790700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spala.cos.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zakład budżetowy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy mięsa i produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
- mięso wieprzowe i wołowe, - wyroby z mięsa wieprzowego i wołowego /wędliny - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy: 1). spełniają warunki zawarte w art. 22 ust. 1 Ustawy. 2). wykonali lub wykonują w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 2 zamówienia odpowiadające swoim rodzajem dostawom będącym przedmiotem zamówienia: - dla części 1 zamówienia: co najmniej 2 dostawy, każda o wartości co najmniej 100 tys zł, - dla części 2 zamówienia: co najmniej 2 dostawy, każda o wartości co najmniej 80 tys zł. 3). Dysponują co najmniej jednym pojazdem przystosowany do przewozu produktów będących przedmiotem zamówienia lub złożą oświadczenie innych podmiotów do udostępnienia takiego pojazdu.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1). oświadczenie w sprawie spełnienia przez wykonawcę warunków określonych art.22. ust.1 Ustawy 2). aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert ; 3). Decyzję administracyjną Powiatowego Lekarza Weterynarii zatwierdzającą zakład zgodnie z wymogami ustawy z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. 2006. nr 17 poz. 127 ze zm.) /nie dotyczy wykonawców nie będących producentami/ 4). wykaz wykonanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że te dostawy zostały wykonane należycie 5). Wykaz niezbędnych do wykonania zamówienia urządzeń wraz z decyzją /zaświadczeniem/ właściwego organu o ich dopuszczeniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: jakość wyrobów
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spala.cos.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin do obiektów P. G. K. Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
Dodano: 2015-12-23 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi ZP/70/2015
Dodano: 2015-12-08 - Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku
Dodano: 2015-11-24 - Dostawa mięsa, wędlin i produktów drobiowych w roku 2015-2016 dla Domu Pomocy Społecznej w Radziechowicach
Dodano: 2015-10-01 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu w gat.I
Dodano: 2015-08-18 - Dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin do obiektów P. G. K. Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
Dodano: 2014-12-19 - Dostawy mięsa i wędlin dla Poddębickiego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. w Poddębicach
Dodano: 2014-12-09 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi ZP/62/2014
Dodano: 2014-12-09 - Dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin do obiektów P. G. K. Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
Dodano: 2014-12-02 - Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku
Dodano: 2014-11-27