Zakład Karny w Hrubieszowie ogłasza przetarg
- Adres: 22-500 Hrubieszów, ul. Nowa 64
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 084 6966915 , fax. 084 6963354
- Data zamieszczenia: 2009-10-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Hrubieszowie
ul. Nowa 64 64
22-500 Hrubieszów, woj. lubelskie
tel. 084 6966915, fax. 084 6963354
REGON: 00032091100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy mięsa i jego przetworów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, podrobów, wędlin wieprzowych i drobiowych, konserw oraz drobiu świeżego w ilościach i rodzaju określonych w SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: złożenie do dnia 20.10.2009 roku czytelnie wypełnionego formularza ofertowego. Wykonawca musi spełniać warunki określone w art. 22 Ustawy Prawo zamówień publicznych. Wykonawca musi mieć wprowadzony stały nadzór weterynaryjny lub właściwej miejscowo stacji SANEPiD. Wykonawca zostanie dopuszczony do udziału w postępowaniu jeżeli spełni w/w warunki.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: złożenie czytelnie wypełnionego w sposób opisany w SIWZ formularza ofertowego(załącznik nr 1 do siwz). Oświadczenie o spełnianiu warunków ujętych w art. 22 Ustawy Prawo zamówień publicznych(załącznik nr 2 do siwz). Oświadczenie o wprowadzonym nadzorze weterynaryjnym lub SANEPiD(załącznik nr 3 do siwz). Oświadczenie o akceptacji warunków określonych w SIWZ oraz projekcie umowy(załącznik nr 4 do siwz).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2016-02-02 - Dostawa drobiu
Dodano: 2016-01-20 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wędlin i podrobów dla potrzeb Kuchni Domu Pomocy Społecznej w Krasnobrodzie w sprawie Nr 3220.3.2015.
Dodano: 2015-12-18 - Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, mleka i przetworów mlecznych , jaj, pieczywa i artykułów piekarskich
Dodano: 2015-12-09 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli.
Dodano: 2015-12-01 - Dostawa mięsa, wędlin i wyrobów drobiarskich dla SP ZOZ Kraśnik
Dodano: 2015-09-16 - Dostawa mięsa drobiowego
Dodano: 2015-04-09 - Dostawa mięsa drobiowego
Dodano: 2015-03-10 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2015-01-20 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli
Dodano: 2014-12-03