Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie ogłasza przetarg
- Adres: 85-790 Bydgoszcz, Rynek 8
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 3467090 , fax. 052 3472098
- Data zamieszczenia: 2012-04-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie
Rynek 8 8
85-790 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 3467090, fax. 052 3472098
REGON: 00031961200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa (Zakład Karny)
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa drobiowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Dostawa do siedziby zamawiającego następujących artykułów: Mięso drobiowe - CPV - 15112000-6: Podudzie z kurczaka: 400 kg Skrzydła z kurczaka: 600 kg Gulaszowe z indyka: 300 kg Filet z kurczaka: 400 kg Ćwiartka z kurczaka: 2000 kg Mięso mielone drobiowe: 500 kg 2. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczne ilości zamawianych artykułów będą wynikały z faktycznych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. 3. Warunki szczegółowe dostaw: 1) Dostawy artykułów określonych w powyższej tabeli będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie. 2) Wykonawca dostarczać będzie artykuły określone w tabeli własnym transportem oraz na swój koszt. 3) Transport do siedziby Zamawiającego powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu żywności, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. 4) Realizacja dostaw odbywać się będzie w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00. 5) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew. 6) Artykuły określone w tabeli nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być o dobrym smaku, z odpowiednio długim okresem przydatności do spożycia. Każda partia dostarczanego towaru musi posiadać etykiety z informacjami o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze. 7) Pojemniki oraz opakowania muszą posiadać atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-06/2016)
Dodano: 2016-05-18 - Mięso drobiowe
Dodano: 2016-01-18 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-11/2015)
Dodano: 2015-11-16 - Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych
Dodano: 2015-11-10 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-10-21 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-09-29 - Mięso drobiowe
Dodano: 2015-05-04 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (znak sprawy: MJ.AZ.2420-03/2015)
Dodano: 2015-04-16 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2014-10-28 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-13/2014)
Dodano: 2014-10-15