Przetargi.pl
Dostawy mięsa drobiowego

Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie ogłasza przetarg

  • Adres: 85-790 Bydgoszcz, Rynek 8
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 3467090 , fax. 052 3472098
  • Data zamieszczenia: 2012-04-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie
    Rynek 8 8
    85-790 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 3467090, fax. 052 3472098
    REGON: 00031961200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa (Zakład Karny)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa drobiowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Dostawa do siedziby zamawiającego następujących artykułów: Mięso drobiowe - CPV - 15112000-6: Podudzie z kurczaka: 400 kg Skrzydła z kurczaka: 600 kg Gulaszowe z indyka: 300 kg Filet z kurczaka: 400 kg Ćwiartka z kurczaka: 2000 kg Mięso mielone drobiowe: 500 kg 2. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczne ilości zamawianych artykułów będą wynikały z faktycznych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. 3. Warunki szczegółowe dostaw: 1) Dostawy artykułów określonych w powyższej tabeli będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie. 2) Wykonawca dostarczać będzie artykuły określone w tabeli własnym transportem oraz na swój koszt. 3) Transport do siedziby Zamawiającego powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu żywności, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. 4) Realizacja dostaw odbywać się będzie w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00. 5) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew. 6) Artykuły określone w tabeli nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być o dobrym smaku, z odpowiednio długim okresem przydatności do spożycia. Każda partia dostarczanego towaru musi posiadać etykiety z informacjami o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze. 7) Pojemniki oraz opakowania muszą posiadać atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach