Zakład Karny w Stargardzie ogłasza przetarg
- Adres: 73-110 Stargard, Al. Żołnierza
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 915 763 160
- Data zamieszczenia: 2019-10-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Stargardzie
Al. Żołnierza 42
73-110 Stargard, woj. zachodniopomorskie
tel. 915 763 160
REGON: 00032042000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa dla Zakładu Karnego w Stargardzie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Karkówka wieprzowa bez kości - surowa, obrobiona, świeża – 100 kg. 2. Łopatka wieprzowa bez kości - bez skóry, bez tłuszczu, świeża – 1600 kg. 3. Korpusy drobiowe – świeże – 1500 kg. 4. Podgardle wędzone - wędzone, ze skórą – 250 kg. 5. Kości wędzone od schabu – wędzone – 1000 kg. 6. Udka kurczaka - ćwiartka z kurczaka, ze skórą, niewielką ilością tłuszczu – 7000 kg. 7. Mięso mielone drobiowe - luzem, mięso mielone z drobiu – 800 kg. 8. Mięso mielone wieprzowe - luzem z łopatki, karkówki lub szynki, z niewielką zawartością tłuszczu – 1300 kg. 9. Pierś z kurczaka - surowa, świeża, w całości – 100 kg. 10. Schab wieprzowy bez kości, w całości, świeży – 100 kg. 11. Wątróbka drobiowa, drobiowa, świeża – 1600 kg. 12. Wątroba wieprzowa, świeża, w płatach – 1200 kg. 13. Serca drobiowe, świeże, w całości – 1500 kg. 14. Smalec wieprzowy, luzem lub w kostkach – 250 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2024 roku
Dodano: 2023-12-23 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Dodano: 2023-12-22 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Zawodowego im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie
Dodano: 2023-12-18 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu Zespołu Szkół Elektryczno - Elektronicznych w Szczecinie
Dodano: 2023-12-10 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SP 56 W PODZIALE NA CZĘŚCI
Dodano: 2023-12-07 - „ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY ZESPOŁU SZKÓŁ IM. PAMIĘCI OFIAR TERRORYZMU 11 WRZEŚNIA 2001 ROKU W KALISZU POMORSKIM”
Dodano: 2023-11-29 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 48 w Szczecinie w podziale na części.
Dodano: 2023-08-22 - Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w 2023 roku
Dodano: 2023-07-04 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Dodano: 2023-05-13 - Specyfikacja Warunków Zamówienia (SWZ) na: Dostawy różnych artykułów spożywczych dla Centrum Kształcenia Sportowego z siedzibą przy ul. Lucjana Rydla 49 w Szczecinie - w podziale na części.
Dodano: 2023-05-10