Przetargi.pl
Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (znak sprawy: MJ.34310-11/2011)

Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego" ogłasza przetarg

  • Adres: 87-800 Włocławek, ul. Św. Antoniego 11
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 4110380 , fax. 54 4110380
  • Data zamieszczenia: 2011-01-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego"
    ul. Św. Antoniego 11 11
    87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 4110380, fax. 54 4110380
    REGON: 34083363300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (znak sprawy: MJ.34310-11/2011)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy DROBIU dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego: a) Żołądki drobiowe z kurcząt - świeże, oczyszczone z błon, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 1.100 kilogramów, b) Porcje rosołowe z kurcząt ( grzbiety ) - świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 3.000 kilogramów, c) Udka drobiowe z kurcząt - świeże, o przeciętnej wadze od 180 do 220g, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 5.000 kilogramów, d) Piersi drobiowe - filet z kurcząt, świeży, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 4.000 kilogramów, e) Skrzydełka drobiowe z kurcząt - świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 1.500 kilogramów, f) Kurczaki - świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 130 kilogramów, g) Kury - świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 30 kilogramów. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport DROBIU do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku. 4. Transport DROBIU musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość DROBIU, o których mowa w pkt III/1 może ulec zmianie ilościowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego, nie częściej niż trzy razy w tygodniu każdorazowo do godz. 9:00. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 9 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach