Gmina Miasto Włocławek - Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego" ogłasza przetarg
- Adres: 87800 Włocławek, ul. Św. Antoniego
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 544 110 380 , fax. 544 110 380
- Data zamieszczenia: 2016-11-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Włocławek - Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego"
ul. Św. Antoniego 11
87800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 544 110 380, fax. 544 110 380
REGON: 34083363300000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia są dostawy DROBIU dla Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego a) Żołądki drobiowe z kurcząt – świeże, oczyszczone z błon, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 1200 kilogramów, b) Porcje rosołowe z kurcząt (grzbiety) - świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 1500 kilogramów, c) Udka drobiowe lux z kurcząt – świeże, o minimalnej wadze 180 g, a maksymalnej 220 g, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; Poprzez udko lux rozumie się podudzie + udziec (oczyszczone z żółtych błon znajdujących się na kostkach); jednostka miary: kilogram, ilość: 1600 kilogramów, d) Piersi drobiowe – filet z kurcząt, świeży, I klasa jakości, bez chrząstek i kości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 3000 kilogramów, e) Skrzydełka drobiowe z kurcząt – świeże, o minimalnej wadze 90 g, a maksymalnej 120 g, I klasa jakości, całkowicie oczyszczone z piór, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 1600 kilogramów, f) Kurczaki – świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 100 kilogramów. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport DROBIU do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku. 4. Transport przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno – epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 może ulec zmianie wartościowo maksymalnie o minus 15 % ogółem od wartości umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego nie częściej niż cztery razy w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilościowych i jakościowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jakościowych i uzupełnienia braki ilościowe w terminie do dwóch godzin od momentu zgłoszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i wędlin drobiowych
Dodano: 2023-09-18 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Dodano: 2023-03-06 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych dla potrzeb Uzdrowiska Ciechocinek S. A. w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 – Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych – CPV – 15112000-6 Zadanie nr 2 – Dostawa wędlin drobiowych - CPV – 15131500-0
Dodano: 2021-02-23 - Sukcesywne dostawy drobiu, podrobów i wędlin drobiowych
Dodano: 2020-12-22 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych dla potrzeb Uzdrowiska Ciechocinek S. A. w 2 zadaniach
Dodano: 2020-11-30 - DOSTAWĘ DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2020-10-20 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Dodano: 2020-09-17 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO STOŁÓWEK SZKOLNYCH I PRZEDSZKOLA W ROKU SZKOLNYM 2020/2021
Dodano: 2020-07-23 - Dostawa mięsa (część 2) do Ogrodu Zoologicznego w Bydgoszczy
Dodano: 2020-02-04 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku
Dodano: 2020-01-22