Przetargi.pl
Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku

MIEJSKA JADŁODAJNIA "U ŚWIĘTEGO ANTONIEGO" ogłasza przetarg

  • Adres: 87-800 Włocławek, ul. Świętego Antoniego 11
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-03-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: MIEJSKA JADŁODAJNIA "U ŚWIĘTEGO ANTONIEGO"
    ul. Świętego Antoniego 11
    87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    REGON: 340833633
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku:a) Żołądki drobiowe z kurcząt – świeże, oczyszczone z błon, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 1000 kilogramów,b) Porcje rosołowe z kurcząt (grzbiety) – świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 2000 kilogramów,c) Udka drobiowe lux z kurcząt – świeże, o minimalnej wadze 180g, a maksymalnej 220g, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; poprzez udko lux rozumie się podudzie + udziec (oczyszczone z żółtych błon znajdujących się na kostkach); jednostka miary: kilogram, ilość: 2000 kilogramów,d) Piersi drobiowe – filet z kurcząt, świeży, I klasa jakości, bez chrząstek i kości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 2500 kilogramów,e) Skrzydełka drobiowe z kurcząt – świeże, o minimalnej wadze 90 g, a maksymalnej 120 g, I klasa jakości, całkowicie oczyszczone z piór, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 2000 kilogramów,f) Kurczaki – świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 170 kilogramów,g) Wątroba drobiowa – I klasa jakości, oczyszczona z błon, świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 150 kilogramów.2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport drobiu do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku.4. Transport przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno – epidemiologiczne.5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku.6. Ilość przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 może ulec zmianie wartościowo maksymalnie o minus 25% ogółem od wartości umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia, przy czym Wykonawcy nie będzie przysługiwać jakiekolwiek roszczenie z tytułu niewykorzystania przez Zamawiającego przedmiotu umowy w pełnym zakresie ilościowym lub wartościowym.7. Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonywania zmian ilości poszczególnych artykułów przedmiotu zamówienia w granicach wynagrodzenia wykonawcy. Zmiany mogą polegać na zwiększeniu lub zmniejszeniu ilości i wartości danego artykułu/-ów kosztem zmniejszenia lub zwieszenia wartości innych rodzajów artykułów. Zmiana ta nie stanowi zmiany umowy i nie wymaga sporządzenia aneksu. 8. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00.9. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego nie częściej niż cztery razy w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00.10. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilościowych i jakościowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jakościowych i uzupełnienia braki ilościowe w terminie do dwóch godzin od momentu zgłoszenia reklamacji.11. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.Zamawiający dołożył wszelkich starań, aby w opisie przedmiotu zamówienia nie znalazła się żadna nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu. Jeżeli w dokumentach zamówienia, wskazana jest nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu, ma ona wyłącznie charakter informacyjny.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-03-14

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach