MIEJSKA JADŁODAJNIA "U ŚWIĘTEGO ANTONIEGO" ogłasza przetarg
- Adres: 87-800 Włocławek, ul. Świętego Antoniego 11
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-03-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: MIEJSKA JADŁODAJNIA "U ŚWIĘTEGO ANTONIEGO"
ul. Świętego Antoniego 11
87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
REGON: 340833633 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku:a) Żołądki drobiowe z kurcząt – świeże, oczyszczone z błon, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 1000 kilogramów,b) Porcje rosołowe z kurcząt (grzbiety) – świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 2000 kilogramów,c) Udka drobiowe lux z kurcząt – świeże, o minimalnej wadze 180g, a maksymalnej 220g, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; poprzez udko lux rozumie się podudzie + udziec (oczyszczone z żółtych błon znajdujących się na kostkach); jednostka miary: kilogram, ilość: 2000 kilogramów,d) Piersi drobiowe – filet z kurcząt, świeży, I klasa jakości, bez chrząstek i kości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 2500 kilogramów,e) Skrzydełka drobiowe z kurcząt – świeże, o minimalnej wadze 90 g, a maksymalnej 120 g, I klasa jakości, całkowicie oczyszczone z piór, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 2000 kilogramów,f) Kurczaki – świeże, I klasa jakości, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 170 kilogramów,g) Wątroba drobiowa – I klasa jakości, oczyszczona z błon, świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego; jednostka miary: kilogram, ilość: 150 kilogramów.2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport drobiu do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku.4. Transport przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno – epidemiologiczne.5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku.6. Ilość przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 może ulec zmianie wartościowo maksymalnie o minus 25% ogółem od wartości umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia, przy czym Wykonawcy nie będzie przysługiwać jakiekolwiek roszczenie z tytułu niewykorzystania przez Zamawiającego przedmiotu umowy w pełnym zakresie ilościowym lub wartościowym.7. Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonywania zmian ilości poszczególnych artykułów przedmiotu zamówienia w granicach wynagrodzenia wykonawcy. Zmiany mogą polegać na zwiększeniu lub zmniejszeniu ilości i wartości danego artykułu/-ów kosztem zmniejszenia lub zwieszenia wartości innych rodzajów artykułów. Zmiana ta nie stanowi zmiany umowy i nie wymaga sporządzenia aneksu. 8. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00.9. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego nie częściej niż cztery razy w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00.10. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilościowych i jakościowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jakościowych i uzupełnienia braki ilościowe w terminie do dwóch godzin od momentu zgłoszenia reklamacji.11. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.Zamawiający dołożył wszelkich starań, aby w opisie przedmiotu zamówienia nie znalazła się żadna nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu. Jeżeli w dokumentach zamówienia, wskazana jest nazwa handlowa firmy, towaru lub produktu, ma ona wyłącznie charakter informacyjny. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-03-14
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i wędlin drobiowych
Dodano: 2023-09-18 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych dla potrzeb Uzdrowiska Ciechocinek S. A. w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 – Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych – CPV – 15112000-6 Zadanie nr 2 – Dostawa wędlin drobiowych - CPV – 15131500-0
Dodano: 2021-02-23 - Sukcesywne dostawy drobiu, podrobów i wędlin drobiowych
Dodano: 2020-12-22 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych dla potrzeb Uzdrowiska Ciechocinek S. A. w 2 zadaniach
Dodano: 2020-11-30 - DOSTAWĘ DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2020-10-20 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Dodano: 2020-09-17 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO STOŁÓWEK SZKOLNYCH I PRZEDSZKOLA W ROKU SZKOLNYM 2020/2021
Dodano: 2020-07-23 - Dostawa mięsa (część 2) do Ogrodu Zoologicznego w Bydgoszczy
Dodano: 2020-02-04 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni „U Świętego Antoniego” we Włocławku
Dodano: 2020-01-22 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych dla potrzeb Uzdrowiska Ciechocinek S. A. w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0
Dodano: 2019-12-06