Przetargi.pl
Dostawy do Zakładu Karnego w Dębicy mięsa, wędlin, konserw

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 39-200 Dębica, ul. Sandomierska 41
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57 , fax. 0-14 681-56-59
  • Data zamieszczenia: 2010-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Sandomierska 41 41
    39-200 Dębica, woj. podkarpackie
    tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57, fax. 0-14 681-56-59
    REGON: 00078295900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy do Zakładu Karnego w Dębicy mięsa, wędlin, konserw
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy do Zakładu Karnego mięsa, wędlin, konserw we wskazanym niżej zakresie. 1 część: Łopatka wieprzowa z kością bez skóry świeża w ilości 500kg/m-c 2 część: Mięso rosołowe/poprzeczka wołowa świeże w ilości 50kg/m-c 3 część: Mięso drobne II wołowa świeże w ilości 500kg/m-c 4 część: Mięso wołowe bez kości z łopatki świeże w ilości 250kg/m-c 5 część: Wątroba wieprzowa świeża w ilości 200kg/m-c 6 część: Boczek mielony w ilości 300kg/m-c 7 część: Kiełbasa parówkowa w ilości 300kg/m-c 8 część: Kiełbasa zwyczajna w ilości 350 kg/m-c 9 część: Kiełbasa mielona - lencz w ilości 300kg/m-c 10 część:Pieczeń wiedeńska w ilości 300kg/m-c 11część: Szynka tyrolska w ilości 300kg/m-c 12 część: Szynka gotowana w ilości 50kg/m-c 13 część: Szynka zielonogórska w ilości 50kg/m-c 14 część: Szynka domowa w ilości 50 kg/m-c 15 część: Szynka wiejska w ilości 50 kg/m-c 16 część: Szynka drobiowa w ilości 50kg/m-c 17 część: Szynka konserwowa w ilości 50kg/m-c 18 część: Filet z indyka (prasowany blok) w ilości 80kg/m-c 19 część: Parówki drobiowe w ilości 400kg/m-c 20 część: Konserwa mięsna 300g (popularna, turystyczna) w ilości 700 szt./m-c 21 część: Konserwa pasztet 500g (drobiowy lub wieprzowy) w ilości 450 szt./m-c 22 część: Ćwiartka z kurczaka świeża w ilości 170 kg/m-c 23 część: Serca drobiowe świeże w ilości 160 kg/m-c 24 część: Karkówka wieprzowa bez kości świeża w ilości 180kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Warunkiem udziału w postępowaniu jest wniesienie wadium. Wysokość wadium dla każdej oferty częściowej wynosi odpowiednio: 1.Łopatka wieprzowa z kością bez skóry świeża: 1.000,00 zł 2.Mięso rosołowe (poprzeczka wołowa) świeże: 100,00 zł 3.Mięso drobne II wołowa świeża:1.000,00 zł 4.Mięso wołowe bez kości z łopatki świeże: 800,00 zł 5.Wątroba wieprzowa świeża:100,00 zł 6.Boczek mielony: 400,00 zł 7.Kiełbasa parówkowa: 200,00 zł 8.Kiełbasa zwyczajna: 500,00 zł 9.Kiełbasa mielona (lencz): 400,00 zł 10.Pieczeń wiedeńska: 500,00 zł 11.Szynka tyrolska: 400,00 zł 12.Szynka gotowana : 100,00 zł 13.Szynka zielonogórska: 200,00 zł 14.Szynka domowa : 200,00 zł 15.Szynka wiejska: 200,00 zł 16.Szynka drobiowa: 100,00 zł 17.Szynka konserwowa: 200,00 zł 18.Filet z indyka ( prasowany blok): 200,00 zł 19.Parówki drobiowe: 300,00 zł 20.Konserwa mięsna 300g (popularna,turystyczna): 200,00zł 21.Konserwa pasztet 500g (drobiowy lub wieprzowy): 200,00 zł 22.Serca drobiowe świeże: 100,00 zł. 23.Ćwiartka z kurczaka świeża: 200,00 zł. 24.Karkówka wieprzowa bez kości świeża: 50,00 zł

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach