Szkoła Policji w Katowicach ogłasza przetarg
- Adres: 40-684 Katowice, ul. Gen. Jankego 276
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 6069440, 6069441 , fax. 032 6069249, 6069279
- Data zamieszczenia: 2015-10-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Katowicach
ul. Gen. Jankego 276 276
40-684 Katowice, woj. śląskie
tel. 032 6069440, 6069441, fax. 032 6069249, 6069279
REGON: 27667677500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.katowice.szkolapolicji.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH W POSTACI MIĘSA DROBIOWEGO ORAZ WOŁOWEGO I WIEPRZOWEGO DO SZKOŁY POLICJI W KATOWICACH W 2016 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów żywnościowych w postaci mięsa drobiowego oraz wołowego i wieprzowego do Szkoły Policji w Katowicach w 2016 r., Część I - mięso drobiowe (zał. nr 1 SIWZ), Część II - mięso wołowe i wieprzowe (zał. nr 2 SIWZ). Wykonawca może złożyć oferty na jedną lub więcej części zamówienia 2. Pełny wykaz asortymentu będącego przedmiotem dostaw oraz maksymalna ilość zamawianych produktów została podana w specyfikacji asortymentowo - ilościowo - wartościowej stanowiącej załącznik Nr 1 oraz 2 do SIWZ. Podane ilości są wielkościami szacunkowymi i nie zobowiązują Zamawiającego do zakupu produktów w tych ilościach. UWAGA ! Niewypełnienie kolumny nr 3 lub zaproponowanie produktów niezgodnych z wymaganiami Zamawiającego, równoznaczne będzie z odrzuceniem oferty na podstawie art. 89 ust. 1 pkt. 2 Prawa zamówień publicznych. 3. Zamawiający zastrzega, że zaproponowany przez Wykonawcę w ramach niniejszego postępowania asortyment winien spełniać wszystkie wymogi podane w załączniku nr 1 i 2 SIWZ. 4. Dostawa, rozładunek i wniesienie realizowane będą na koszt dostawy wkalkulowany w cenę produktów objętych umową. 5. Dostawa przedmiotu zamówienia wykonywana będzie środkami transportu dopuszczonymi do przewozu żywności. 6. Każdorazowo podczas dostawy, Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć handlowy dokument identyfikacyjny HDI dla mięsa poddanego rozbiorowi oraz przetworów mięsnych wprowadzonych na rynek. 7. Osoby wykonujące dostawę muszą legitymować się aktualnym orzeczeniem lekarskim dla celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na żądanie zamawiającego. 8. Oferowane produkty muszą spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności. Każdy produkt musi być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z wymogami systemu HACCP. 9. Warunki realizacji dostaw określone zostały w ogólnych warunkach umowy stanowiące załącznik nr 3 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: tak
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.katowice.szkolapolicji.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 2 części: I część zamówienia -mięso i produkty wędliniarskie; II część zamówienia -jajka.
Dodano: 2016-03-17 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji w podziale na 5 części
Dodano: 2016-02-10 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-26 - Dostawy w roku 2016 zwierząt mięsa wołowego i kurczaków
Dodano: 2016-01-22 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-13 - DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ,WĘDLIN
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i jego przetworów do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Zawierciu.
Dodano: 2015-12-10 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-08 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-07 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.647.8.2015)
Dodano: 2015-12-04