Przetargi.pl
Dostawy artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół w Szczańcu

Zespół Szkół w Szczańcu ogłasza przetarg

  • Adres: 66-225 Szczaniec, Szczaniec 75
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 68 3410218 , fax. 68 3410218
  • Data zamieszczenia: 2013-03-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Szczańcu
    Szczaniec 75 75
    66-225 Szczaniec, woj. lubuskie
    tel. 68 3410218, fax. 68 3410218
    REGON: 97806688100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zs.szczaniec.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół w Szczańcu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET I - nabiał PAKIET II - pieczywo PAKIET III - ryby PAKIET IV - warzywa/owoce PAKIET V - artykuły spożywcze i pozostałe PAKIET VI - mięso i wędliny PAKIET VII- jajka PAKIET VIII- mrożonki 2. Każdy z wykonawców może zaproponować tylko jedna cenę i nie może jej zmienić 3. Nie prowadzi się negocjacji w sprawie ceny 4. Postępowanie odbywa się na ceny jednostkowe 5. Dopuszcza się możliwości składania oferty częściowej tzn. Oferty na jeden lub więcej pakietów od I do VIII 6. Podane ilości artykułów spożywczych są orientacyjne i będą służyły wyłącznie do porównania ofert pod względem stopnia spełnienia kryterium ceny 7. Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania poszczególnego asortymentu 8. Zamawiający udziela zamówienia wykonawcy, który zaoferował najniższą cenę 9. Cykliczność dostaw: nabiał - 2 razy w miesiącu pieczywo - 5 razy w tygodniu ( poniedziałek- piątek) warzywa/owoce - 2 razy w miesiącu art. spożywcze i pozostałe - 2- 3 razy w miesiącu mięso, wędliny - 1 raz w tygodniu jajka - 2 razy w miesiącu mrożonki- 2 razy w miesiącu 10. Wykonawca dostarczy produkty żywnościowe spełniające wymogi określone przepisami Ustawy z 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz aktów wykonawczych do niej własnym transportem oraz na własny koszt Wyszczególnienie artykułów spożywczych w poszczególnych pakietach znajduje się w w formularzu ofertowym będącym załącznikiem nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający rezygnuje z wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zs.szczaniec.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach