Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg
- Adres: 99-100 Łęczyca,
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 024 3880008
- Data zamieszczenia: 2015-10-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
99-100 Łęczyca, woj. łódzkie
tel. 024 3880000, 3880032, fax. 024 3880008
REGON: 00032123000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15110000-2 (mięso), CPV 15131100-6 (produkty mięsno- wędliniarskie) i CPV 15131000-5 (konserwy) do jednostek organizacyjnych SW okręgu łódzkiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
część pierwsza: mięso (CPV 15110000-2) WIEPRZOWINA 1. Łopatka wieprzowa 3 D (bez nogi i golonki),10600 kg 2. Mięso gulaszowe II kl- nie mrożone, 9200 kg 3. Mięso mielone wieprzowo - wołowe- nie mrożone,31400 kg 4. Karkówka wp/bk, 2710kg WOŁOWINA 5. Mięso gulaszowe kl II- nie mrożone,18550 kg część druga: produkty mięsno - wędliniarskie (CPV 15131100-6) 1. Kiełbasa parówkowa,12500 kg 2. Mortadela,19700 kg 3. Kiełbasa zwyczajna, 22800kg 4. Kiełbasa podwawelska,15750 kg 5. Kiełbasa krakowska, 10900kg 6. Kiełbasa golonkowa, 14850kg 7.Mielonka wieprzowa, 8700kg 8.Kiełbasa żywiecka,5600kg 9.Pasztet wołowo - wieprzowy,8700kg 10.Kaszanka, 8300kg 11.Salceson włoski,12500kg 12.Szynka wieprzowa gotowana,4350kg 13.Pieczeń rzymska,13250kg 14.Pieczeń myśliwska,13050kg 15.Kiełbasa mielonka wieprzowa,4300kg 16.Szynka tyrolska,12750kg 17.Kiełbasa zielonogórska,3400kg część trzecia: konserwy (CPV 15131000-5 ) 1.Konserwa turystyczna typu mielonka 290-300 g,12300kg 2.Przysmak śniadaniowy 300 g,12300kg 3.Szynka konserwowa 110g -130g,2800kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Część I: 10 000,00 zł. słownie: dziesięć tysięcy złotych 00/100 Część II: 20 000,00 zł. słownie: dwadzieścia tysięcy złotych 00/100 Część III: 3 000,00 zł. słownie: trzy tysiące złotych 00/100.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Pniewie.
Dodano: 2016-04-11 - DOSTAWA MIĘSA, PRODUKTÓW MIĘSNYCH,PODROBÓW ORAZ WĘDLIN I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH DO OBIEKTÓW SOLPARK KLESZCZÓW SP. Z O.O. W KLESZCZOWIE
Dodano: 2016-03-25 - DOSTAWA MIĘSA i WĘDLIN
Dodano: 2016-01-13 - dostawy mięsa, przetworów mięsnych, drobiu i podrobów drobiowych
Dodano: 2016-01-05 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 175 w Łodzi - 1/PM175/2015
Dodano: 2015-12-18 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej Pod Dębami w Konstantynowie Łódzkim. ZP/35/2015
Dodano: 2015-12-01 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Wiśniowej Górze
Dodano: 2015-11-26 - Przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej nieprzekraczającej 207 000 euro na sukcesywną dostawę świeżego mięsa i produktów mięsnych do 30 żłobków zlokalizowanych na terenie Łodzi
Dodano: 2015-11-19 - dostawa produktów mięsnych, wędliniarskich i drobiarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Piotrkowie Trybunalskim
Dodano: 2015-11-17 - Zakup i dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych oraz tłuszczów zwierzęcych
Dodano: 2015-11-06