Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych różnych, nabiału, tłuszczy i jaj kurzych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie ul. Nadbużańska 39 gmina Somianka pow. wyszkowski woj. mazowieckie

Zakład Karny Warszawa-Białołęka ogłasza przetarg

  • Adres: 03-016 Warszawa, ul. Ciupagi 1b
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 811 00 51 , fax. 0-22 321 73 57
  • Data zamieszczenia: 2009-12-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Warszawa-Białołęka
    ul. Ciupagi 1b 1b
    03-016 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 811 00 51, fax. 0-22 321 73 57
    REGON: 01719119400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych różnych, nabiału, tłuszczy i jaj kurzych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie ul. Nadbużańska 39 gmina Somianka pow. wyszkowski woj. mazowieckie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 - artykuły spożywcze różne Nazwa artykułu Kod CPV i PN Szacowana ilość Mąka pszenna CPV:15612100-2 PN-A-74022:2003 1000 kg Kasza gryczana palona CPV:15613100-8 PN-87/A-74203 800 kg Kasza jęczmienna CPV:15613100-8 PN-887A-7403 1000 kg Kasza manna CPV:15613100-8 PN-88/A-74203 500 kg Ryż CPV:15614100-6 PN-A-74220:1997 700 kg Makaron świderki CPV:15851100-9 PN-A-74220:1997 3000 kg Bułka tarta CPV:15820000-2 PN-A-74113:1997/Az1:1999 720 kg Miód sztuczny CPV:15831600-8 PN-88A-776261500 kg Herbata granulowanaCPV:15863000-5 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004300 kg Bulion o smaku wędzonkiCPV:15891500-5 PN-A-79010:1996240kg Bulion z kuryCPV:15891500-5 PN-A-94050:1996240 kg Przyprawa do zup w płynieCPV:15870000-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002200 l Przyprawa do zup sypkaCPV:15870000-7 PN-67/8132-10200 kg Sos cygańskiCPV:15871260-4 PN-A-94050:1996240 kg Zupa grzybowa w proszkuCPV:15891400-4 PN-A-94050:1996240 kg Zupa barszcz biały w proszkuCPV:15891400-4 PN-A-94050:1996240 kg Zupa pieczarkowa w proszkuCPV:15891400-4 PN-A-94050:1996360 kg Liść laurowyCPV:15870000-7 PN-67/8132-105 kg MajeranekCPV:15872300-4 PN-A-86958:1997/Az1:20028 kg Papryka słodka mielonaCPV:15870000-7 PN-A-86955:1997/Az1:200220 kg Pieprz czarny naturalny mielonyCPV:15872100-2 PN-A-86965:1997/Az1:200220 kg Ziele angielskieCPV:15870000-7 PN-67/8132-143 kg Ocet spirytusowyCPV:15871110-8 PN-EN-13188:2002/Ac:2003240 l Sól drobnoziarnistaCPV:15872400-5 PN-C-84081-2:1998500 kg Cukier białyCPV:15831000-4 PN-A-74850:1996/Az1:2004800 kg Kotlet sojowy schabowyCPV:1588200-4 PN-ISO 5506:2002300 kg MusztardaCPV:15871250-1 PN-A-86964:2002/Az1:2004250 kg Część nr 2 - nabiał Mleko 2% /folia1l) CPV:15511000-3 PN-A-86003:1998 10500 l Twaróg półtłusty CPV:15542100-0 PN-91/Aa3:2001 1100 kg Śmietana 18% CPV:15512000-0 PN-PN-90/A-86050 100 l Serek homogenizowany CPV:15550000-8 PN-PN-91/A-86300/Az3:200 1900kg Część nr 3 - tłuszcze Margaryna CPV:15431100-9 PN-A-86938:1997 3200 kg Olej uniwersalny CPV:15411100-3 PN-A-86901:1997/Az1:2001 800 l Część nr 4 - jaja kurze Jaja kurze kl A(konsumpcyjne) kategoria wagowa M CPV: 03142500-3 PN-86/A-86504 30000 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, posiadają niezbęną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonaniazamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, nie podlegaja wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, spełniają wymagania określone w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Ocena spełniania warunków przez Wykonawców, Zamawiający będzie dokonywał na podst. złożonych oświadczeń i dokumentów wymienionych w pkt. VI SIWZ
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) oświadczenie o spełnianiu przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 i 24 ustawy Prawo zamówień publicznych złożone na druku stanowiącym załacznik 3 i 4 do SIWS, 2) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert Załączone dokumenty mogą być przedstawione w formie oryginału albo czytelnej kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę. Zamawiający zażąda przedstawienia oryginału lub notarialnie potwierdzonej kopii dokumentu, gdy przedstawiona kserokopia dokumentu będzie nieczytelna lub będzie budzić uzasadnione wątpliwości co do swojej prawdziwości a zamawiajacy nie będzie mógł sprawdzić jej prawdziwości w inny sposób.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach