Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 017 8580700 , fax. 0-17 8535420
- Data zamieszczenia: 2009-11-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
ul. Załęska 76 76
35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 017 8580700, fax. 0-17 8535420
REGON: 00000000590467 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów Spożywczych (przyprawy, zupy, sosy, makaron) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy artykułów Spożywczych (przyprawy, zupy, sosy, makaron). Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów Spożywczych (przyprawy, zupy, sosy, makaron,) do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i 2 do SIWZ. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 6 (projekt umowy) do SIWZ. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ, Lp. Asortyment, Kod CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Cukier waniliowy, 158 30000- 5, kg 9; 2. Cynamon, 158 72000- 1, kg 13; 3. Herbata granulowana, 158 63200- 7, kg 765; 4. Keczup, 158 71230- 5, kg 1 623; 5. Kminek 158 72300- 4, kg 19; 6. Kawa zbożowa, 158 61000- 1, kg 1 450; 7. Kwasek cytrynowy, 158 90000- , kg 17; 8. Liść laurowy, 158 72300- 4, kg 10; 9. Majeranek, 158 72300- 4, kg 34; 10. Magii, 158 93300- 7, litr 3 864; 11. Musztarda, 158 71250- 1, kg 1 525; 12. Majonez, 158 71273- 8, kg 774; 13. Ocet, 158 71000- 4, litr 462; 14. Papryka w proszku słodka, 158 72000- 1, kg 46; 15. Papryka w proszku ostra, 158 72000- 1, kg 45; 16. Pieprz czarny mielony, 158 72100- 2, kg 90; 17. Pieprz ziołowy, 158 71270-7, kg 32; 18. Przyprawa do bigosu, 158 71200- 6, kg 27; 19. Przyprawa do drobiu, 158 71200- 6, kg 15; 20. Przyprawa do fasolki, 158 71200- 6, kg 6; 21. Przyprawa do mięsa, 158 71200- 6, kg 43; 22. Przyprawa do ryb, 158 71200- 6, kg 24; 23. Przyprawa grzybowa, 158 71200- 6, kg 25; 24. Przyprawa typu Vegeta lub równoważna , 158 71270- 7 ,kg 145; 25. Rosół drobiowy, 158 91000- 0, kg 680; 26. Rosół wołowy , 158 91000- 0, kg 730; 27. Rosół jarzynowy, 158 91000- 0, kg 730; 28. Sos cygański, 158 71260- 4, kg 240; 29. Sos koperkowy, 158 71260- 4, kg 150; 30. Sos pieczarkowy, 158 71260- 4, kg 270; 31. Sos myśliwski, 158 71260- 4, kg 110; 32. Sos węgierski, 158 71260- 4, kg 160; 33. Sos pieczeniowy, 158 71260- 4, kg 130; 34. Sól, 158 72400- 5, kg 2 800; 35. Sól ziołowa, 158 71270- 7, kg 62; 36. Zupa grzybowa, 158 91400- 4, kg 230; 37. Zupa pieczarkowa, 158 91400- 4, kg 290; 38. Zupa szparagowa, 158 91900- 9, kg 180; 39. Ziele angielskie, 158 72200- 3, kg 11; 40. Koperek suszony, 158 93000- 4, kg 36; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ, Lp. Asortyment, Kod CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Makaron (różne kształty), 158 51100-9, kg 12 176; Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie wymaga się.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, art. 22.1.1) ustawy Prawo zam. publicznych (t. j. Dz. U. z 2007r. Nr 223 poz. 1655 z późn. zm.). - do oferty należy dołączyć aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, ww. dokumenty muszą być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, art. 22.1.2) ustawy Prawo zam. publ. - zał. nr 5 do SIWZ, c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, art. 22.1.3) ustawy Prawo zam. publ. - do oferty należy dołączyć pisemne oświadczenie Wykonawcy - zał. nr 5 do SIWZ, d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych - do oferty należy dołączyć pisemne oświadczenie Wykonawcy - zał. nr 5 do SIWZ,
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Do oferty należy dołączyć aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, ww. dokumenty muszą być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert oraz pisemne oświadczenie Wykonawcy w zakresie art. 22 i 24 ustawy Pzp.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl.
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa żywności do Internatu Zespołu Szkół Leśnych w Lesku
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie
Dodano: 2016-06-10 - EZ/215/61/2016 Zakup i dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-06-08 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-05-18 - Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 8 pakietów.
Dodano: 2016-05-12 - dostawa: różnych produktów spożywczych dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-05-09 - Cykliczne dostawy pieczywa i artykułów spożywczych dla potrzeb Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli w okresie trzech lat , licząc od daty podpisania umowy
Dodano: 2016-04-27 - EZ/215/47/2016 Zakup i dostawa wędlin
Dodano: 2016-04-20 - dostawa art. ogólnospożywczych oraz mrożonek
Dodano: 2016-04-05