Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 017 8580700 , fax. 0-17 8535420
- Data zamieszczenia: 2012-02-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
ul. Załęska 76 76
35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 017 8580700, fax. 0-17 8535420
REGON: 00000000590467 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów spożywczych (przypraw, zup, sosów, makaronu) do magazynu Zamawiającego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy artykułów spożywczych (przypraw, zup, sosów, makaronu) do magazynu Zamawiającego. Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych (przypraw, zup, sosów, makaronu) do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i 2 do SIWZ. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 7 (projekt umowy) do SIWZ. TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 1 DO SIWZ, Lp. Asortyment, Kod CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Cukier waniliowy, 158 30000- 5, kg 28; 2. Cynamon, 158 72000- 1, kg 30; 3. Herbata granulowana, 158 63200- 7, kg 1 460; 4. Ketchup, 158 71230- 5, kg 2 500; 5. Kminek, 158 72300- 4, kg 28 6. Kawa zbożowa, 158 61000- 1, kg 1 900; 7. Kwasek cytrynowy, 158 90000- 3, kg 24; 8. Liść laurowy, 158 72300- 4, kg 16; 9. Majeranek, 158 72300- 4, kg 58; 10. Magii, 158 93300- 7, litr 5 820; 11. Musztarda, 158 71250- 1, kg 2 022; 12. Majonez, 158 71273- 8, kg 1 960; 13. Ocet, 158 71000- 4, litr 500; 14. Papryka w proszku słodka, 158 72000- 1, kg 80; 15. Papryka w proszku ostra, 158 72000- 1, kg 80; 16. Pieprz czarny mielony, 158 72100- 2, kg 190; 17. Pieprz ziołowy, 158 71270-7, kg 70; 18. Przyprawa do bigosu, 158 71200- 6, kg 30; 19. Przyprawa do drobiu, 158 71200- 6, kg 34; 20. Przyprawa do fasolki, 158 71200- 6, kg 20; 21. Przyprawa do mięsa, 158 71200- 6, kg 70; 22. Przyprawa do ryb, 158 71200- 6, kg 20; 23. Przyprawa grzybowa, 158 71200- 6, kg 42; 24. Przyprawa typu Vegeta lub równoważna, 158 71270- 7, kg 220; 25. Rosół drobiowy, 158 91000- 0, kg 1 380; 26. Rosół wołowy, 158 91000- 0, kg 1 420 ; 27. Rosół jarzynowy, 158 91000- 0, kg 1 300; 28. Sos cygański, 158 71260- 4, kg 300; 29. Sos koperkowy, 158 71260- 4, kg 240; 30. Sos pieczarkowy, 158 71260- 4, kg 520; 31. Sos myśliwski, 158 71260- 4, kg 300; 32. Sos węgierski, 158 71260- 4, kg 600; 33. Sos pieczeniowy, 158 71260- 4, kg 320; 34. Sól, 158 72400- 5, kg 4 600; 35. Sól ziołowa, 158 71270- 7, kg 60; 36. Zupa grzybowa, 158 91400- 4, kg 600; 37. Zupa pieczarkowa, 158 91400- 4, kg 600; 38. Zupa szparagowa, 158 91900- 9, kg 700; 39. Ziele angielskie, 158 72200- 3, kg 16; 40. Koperek suszony, 158 93000- 4, kg 90; TABELA Z ZAŁĄCZNIKA NR 2 DO SIWZ, Lp. Asortyment, Kod CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Makaron (różne kształty), 158 51100-9, kg 21 700; Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie składa się z dwóch części stanowiących załącznik nr 1 i 2 (formularz cenowy) do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia jednego lub dwóch załączników. Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na daną część zamówienia. Złożenie większej liczby ofert na daną część zamówienia spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie wymaga się.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa żywności do Internatu Zespołu Szkół Leśnych w Lesku
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie
Dodano: 2016-06-10 - EZ/215/61/2016 Zakup i dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-06-08 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-05-18 - Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 8 pakietów.
Dodano: 2016-05-12 - dostawa: różnych produktów spożywczych dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-05-09 - Cykliczne dostawy pieczywa i artykułów spożywczych dla potrzeb Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli w okresie trzech lat , licząc od daty podpisania umowy
Dodano: 2016-04-27 - EZ/215/47/2016 Zakup i dostawa wędlin
Dodano: 2016-04-20 - dostawa art. ogólnospożywczych oraz mrożonek
Dodano: 2016-04-05