Instytut Reumatologii im. prof. dr hab.med. Eleonory Reicher ogłasza przetarg
- Adres: 02-637 Warszawa, ul. Spartańska 1
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 8449406
- Data zamieszczenia: 2009-03-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Reumatologii im. prof. dr hab.med. Eleonory Reicher
ul. Spartańska 1 1
02-637 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 8449406
REGON: 00028856700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ir.ids.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka badawczo-rozwojowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Instytutu Reumatologii. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy art. spożywczych różnych na potrzeby Instytutu Reumatologii szczegółowe informacje zawiera załącznik nr 1 do formularza oferty - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158900003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 9 500.00 PLN Dla poszczególnych zadań wysokość wadium wynosi: 1. 3 000.00 PLN, 2. 1 000.00 PLN, 3. 1 500.00 PLN, 4. 4 000.00 PLN
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Sytuacja podmiotowa wykonawcy, Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, Zdolność techniczna, Wykonawca posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru, Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, zał.2 Oświadczenie z art. 22 i 24.doc, Oświadczenie z art. 22 i 24, zał.3 Wykaz dostaw.doc, Wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom lub usługom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że te dostawy lub usługi zostały wykonane należycie., zał.1 Wzór formularza oferty.doc, Wupełniony i podpisany formularz ofertowy., zał.4 Wzór umowy.doc, Podpisany wzór umowy, HACCP, Dokumenty potwierdzające posiadanie systemu HACCP., zał. 5 Oświadczenie Wykonawcy, Oświadczenie dotyczące środka transportu, którym bedzie dostarczany przedmiot umowy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Stałość utrzymania cen
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ir.ids.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych w roku 2016
Dodano: 2016-01-20 - Dostawa artykułów spożywczych oraz wody i herbaty w roku 2016
Dodano: 2015-12-09 - Sukcesywne dostawy artykułów ogólnospożywczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych w Poznaniu i Ustce, nr 8/MZ/PN/2015
Dodano: 2015-04-10 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2014-12-18 - Dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2014-02-26 - Dostawa: produkty sojowe
Dodano: 2014-02-14 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2014-01-30 - Dostawa artykułów spożywczych mrożonych i przetworzonych do Domu Pomocy Społecznej Leśny.
Dodano: 2014-01-14 - Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Specjalnego Ośrodka Szkolno- Wychowawczego w Ciechanowie
Dodano: 2013-03-13 - Dostawa: produkty sojowe
Dodano: 2013-02-18