Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej ogłasza przetarg

  • Adres: 21-542 Leśna Podlaska, ul. Bialska 7
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 83 3450024 , fax. 83 3450024
  • Data zamieszczenia: 2013-02-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej
    ul. Bialska 7 7
    21-542 Leśna Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 83 3450024, fax. 83 3450024
    REGON: 00009945800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsckr.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych wymienionych i opisanych w formularzach cenowych stanowiących załącznik nr 1 do SIWZ (odpowiednio od nr 1 do nr 3) na zasadach określonych w projekcie umowy do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej, podzielonych na następujące części: Część 1: Ryby i przetwory rybne Część 2: Kasze i inne zbożowe, warzywa i owoce przetworzone, jaja kurze, przyprawy i inne spożywcze Część 3: Warzywa surowe, grzyby i owoce surowe Wykonawca może złożyć ofertę dotyczącą jednej, kilku lub wszystkich części zamówienia. Wielkość i asortyment dostaw będzie uzależniony od bieżących potrzeb Zamawiającego. Podane w formularzu cenowym ilości artykułów mają charakter szacunkowy i mogą ulec zmianie. Zwiększenie ilości danej pozycji przedmiotu zamówienia w toku jego realizacji nie może przekroczyć 25%, jednakże Zamawiającemu przysługuje prawo zamówienia asortymentu w granicach określonych wartością umowy danej części. Bieżące dostawy będą realizowane przez Wykonawcę w terminach: Część 1: Ryby i przetwory rybne - nie częściej niż raz w tygodniu; Część 2: Kasze i inne zbożowe, warzywa i owoce przetworzone, jaja kurze, przyprawy i inne spożywcze - nie częściej niż dwa razy w tygodniu; Część 3: Warzywa surowe, grzyby i owoce surowe - nie częściej niż dwa razy w tygodniu. Nie dotyczy terminów, w których nie odbywają się zajęcia lekcyjne (m. in. wakacje, ferie, przerwy świąteczne). Z tytułu nie zrealizowania planowanej w umowie ilości i wartości dostaw z powodu mniejszych od planowanych potrzeb Zamawiającego, Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w związku z zaistniałą sytuacją. Zamawiający dopuszcza dostawy produktów równoważnych. W przypadku zaoferowania produktu równoważnego Wykonawca zobowiązany jest podać nazwę lub opis produktu, który zamierza dostarczać.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsckr.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach