Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie ogłasza przetarg
- Adres: 08-521 Dęblin, ul. Dywizjonu 303 35
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 551 74 53 , fax. 81 551 74 52
- Data zamieszczenia: 2015-11-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie
ul. Dywizjonu 303 35 35
08-521 Dęblin, woj. lubelskie
tel. 81 551 74 53, fax. 81 551 74 52
REGON: 06005921600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wsosp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1)przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb świeżych i mrożonych do magazynów stołówki studenckiej i bufetu Zamawiającego; 2)szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Formularz ofertowy zawarty w Dziele II niniejszej specyfikacji - Formularz cenowy; 3)główny przedmiot zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 03311000-2 Ryby; 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowane; 4)Przedmiot zamówienia winien być wytwarzany zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności z Rozporządzeniem (WE) Nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności (Dz.U. UE L. 2002.31.1 ze zm.) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wsosp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie - 6 części
Dodano: 2016-01-14 - Dostawy artykułów spożywczych w 2016 r. do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej
Dodano: 2015-12-10 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie - 4 części
Dodano: 2015-12-07 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim - 5 części
Dodano: 2015-11-09 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zamościu - 12 części
Dodano: 2015-11-05 - Sukcesywne dostawy ryb, Nr 35/15/N
Dodano: 2015-11-04 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie - 10 części
Dodano: 2015-10-28 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim - 12 części
Dodano: 2015-10-27 - Dostawa warzyw, owoców, ryb, nabiału i miodu
Dodano: 2015-09-23 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim - 2 części
Dodano: 2015-06-01