Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej ogłasza przetarg
- Adres: 21-542 Leśna Podlaska, ul. Bialska 7
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 83 3450024 , fax. 83 3450024
- Data zamieszczenia: 2015-12-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej
ul. Bialska 7 7
21-542 Leśna Podlaska, woj. lubelskie
tel. 83 3450024, fax. 83 3450024
REGON: 00009945800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsckr.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów spożywczych w 2016 r. do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych wymienionych i opisanych w formularzach cenowych stanowiących załącznik nr 1 do SIWZ (odpowiednio od nr 1 do nr 8) na zasadach określonych w projekcie umowy do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Leśnej Podlaskiej, podzielonych na następujące części: Część 1: Ryby i przetwory rybne (CPV: 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane) Część 2: Mięsa surowe wieprzowe, wołowe i drobiowe, wędliny różne (CPV: 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne) Część 3: Tłuszcze (CPV: 15400000-2 Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne) Część 4: Nabiał (CPV: 15500000-3 Produkty mleczarskie) Część 5: Kasze i inne zbożowe, jaja kurze, przyprawy i inne spożywcze (CPV: 15600000-4 Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych; 15800000-6 Różne produkty spożywcze; 03142500-3 Jaja) Część 6: Pieczywo (CPV: 15810000-9 Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie) Część 7: Warzywa surowe i przetworzone, grzyby, owoce surowe i przetworzone (CPV: 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty) Część 8: Wody, soki, napoje, wyroby cukiernicze i inne (CPV: 15320000-7 Soki owocowe i warzywne; 15840000-8 Kakao, czekolada i wyroby cukiernicze) Wykonawca może złożyć ofertę dotyczącą jednej, kilku lub wszystkich części zamówienia. Wielkość i asortyment dostaw będzie uzależniony od bieżących potrzeb Zamawiającego. Podane w formularzu cenowym ilości artykułów mają charakter szacunkowy i mogą ulec zmianie. Zwiększenie ilości danej pozycji przedmiotu zamówienia nie może przekroczyć 25% ilości (szacunkowej) podanej w formularzu cenowym, jednakże Zamawiającemu przysługuje prawo zamówienia asortymentu tylko w granicach określonych ogólną wartością umowy danej części. Z tytułu nie zrealizowania planowanej w umowie ilości i wartości dostaw z powodu mniejszych od planowanych potrzeb Zamawiającego, Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w związku z zaistniałą sytuacją. Zamawiający dopuszcza dostawy produktów równoważnych. W przypadku zaoferowania produktu równoważnego Wykonawca zobowiązany jest podać nazwę lub opis produktu, który zamierza dostarczać.. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsckr.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie - 6 części
Dodano: 2016-01-14 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie - 4 części
Dodano: 2015-12-07 - Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych
Dodano: 2015-11-12 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim - 5 części
Dodano: 2015-11-09 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zamościu - 12 części
Dodano: 2015-11-05 - Sukcesywne dostawy ryb, Nr 35/15/N
Dodano: 2015-11-04 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie - 10 części
Dodano: 2015-10-28 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim - 12 części
Dodano: 2015-10-27 - Dostawa warzyw, owoców, ryb, nabiału i miodu
Dodano: 2015-09-23 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim - 2 części
Dodano: 2015-06-01