Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków

Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu ogłasza przetarg

  • Adres: 30-536 Kraków, ul. Stefana Czarnieckiego 3
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 620 50 00 , fax. 12 4235771
  • Data zamieszczenia: 2014-03-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu
    ul. Stefana Czarnieckiego 3 3
    30-536 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 620 50 00, fax. 12 4235771
    REGON: 00032086800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Opis przedmiotu zamówienia I. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest: Grupa I - Produkty ogólnospożywcze 1. Cynamon mielony kg 6 2. Gałka muszkatołowa mielona kg 1,5 3. Herbata granulowana kg 140 4. Herbata ekspresowa `a 2g szt 5 000 - ilość torebek do zaparzania 5. Kakao kg 40 6. Kawa zbożowa kg 40 7. Ketchup pikantny / łagodny kg 250 - opakowanie jednostkowe `a 5 kg 8. Kminek kg 8 9. Kwasek cytrynowy kg 8 10.Liść laurowy kg 12 11.Majeranek kg 7 12.Majonez kg 100 - opakowanie jedn. a 5 kg 13.Musztarda kg 300 - opakowanie jedn. a 5 kg 14. Curcuma kg 10 15. Przyprawa curry kg 5 16. Przyprawa jałowiec kg 2 17. Zioła prowansalskie kg 3 18.Ocet spirytusowy 10% l 45 - opakowanie jedn. a 0,5 l 19.Papryka mielona słodka kg 10 20.Pieprz naturalny mielony kg 75 21.Przyprawa do potraw w płynie kg 840 - opakowanie jedn. a 1000 g 22.Sól jodowana kg 1 000 - opakowanie jedn. a 1000 g 23.Przyprawa typu VEGETA kg 70 24.Ziele angielskie kg 10 25.Żurek w płynie l 150 26.Zupy typu gorący kubek szt 600 27.Czosnek granulowany kg 5 28.Miód sztuczny kg 300 29.Syrop do napojów l 500 - opakowanie jedn. `a 5l 30.Proszek do pieczenia kg 2,5 31.Cukier wanilinowy kg 2,5 32.Woda mineralna gazowana/niegazowana l 2 000 - opakowanie jedn. `a 1,5 l 33.Woda mineralna wysokozmineralizowana l 2 000 - opakowanie jedn. `a 1,5 l gazowana/niegazowana Grupa II - Cukier 1.Cukier kryształ (luz) kg 1 700 2.Cukier porcje `a 5g kg 20 Grupa III - Produkty zbożowe 1.Kasza jęczmienna (luz) kg 800 2.Płatki owsiane (luz) kg 5 3.Kasza manna (luz) kg 350 4.Mąka pszenna (luz) kg 1 700 5.Ryż długoziarnisty (luz) kg 1 500 6.Makaron - nitki lub galanteria (luz) kg 1 500 Grupa IV - Przetwory owocowo - warzywne 1.Groszek konserwowy kg 240 2.Leczo pieczarkowe kg 550 3.Fasolka konserwowa kg 150 4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy czarna porzeczka) kg 1 500 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.) kg 70 6.Marmolada wieloowocowa kg 400 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 7.Powidła śliwkowe kg 400 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 8.Chrzan tarty kg 130 - opakowanie jedn. 1 kg 9.Koncentrat pomidorowy 30% kg 600 - opakowanie jedn. 1 lub 3 kg 10.Kotlety sojowe kg 200 11.Pasztety sojowe `a 80g lub 100g kg 220 Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności. II. Opis dodatkowy: 1. Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą z należytym wyprzedzeniem. Zamawiający przewiduje realizację dostaw min. dwa do trzech razy w miesiącu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 12.00. 2. Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3. Dostarczana partia poszczególnych artykułów winna posiadać jednakową gramaturę, rodzaj (smak) oraz termin przydatności do spożycia. 4. Dostarczane artykuły muszą być zgodne ze złożonym zamówieniem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158720001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach