Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu ogłasza przetarg
- Adres: 30-536 Kraków, ul. Stefana Czarnieckiego 3
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 620 50 00 , fax. 12 4235771
- Data zamieszczenia: 2012-03-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu
ul. Stefana Czarnieckiego 3 3
30-536 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 620 50 00, fax. 12 4235771
REGON: 00032086800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest: Grupa I - Produkty ogólnospożywcze 1. Cynamon mielony kg 12 2. Gałka muszkatołowa mielona kg 3 3. Herbata granulowana kg 280 4. Herbata ekspresowa `a 2g szt 10 000 - ilość torebek do zaparzania 5. Ketchup pikantny lub łagodny kg 600 - opakowanie jednostkowe `a 5 kg 6. Kminek kg 20 7.Kwasek cytrynowy kg 20 8.Liść laurowy kg 24 9.Majeranek kg 15 10.Majonez kg 200 - opakowanie jedn. `a 5 kg 11.Musztarda kg 600 - opakowanie jedn. `a 5 kg 12.Ocet spirytusowy 10% l 90 - opakowanie jedn. `a 0,5 l 13.Papryka mielona słodka kg 24 14.Pieprz naturalny mielony kg 160 15.Przyprawa do potraw w płynie kg 1 680 - opakowanie jedn. `a 1000 g 16.Sól jodowana kg 2 000 - opakowanie jedn. `a 1000 g 17.Przyprawa typu VEGETA kg 160 18.Ziele angielskie kg 24 19.Żurek w płynie l 300 20.Zupy typu gorący kubek szt 1 200 21.Czosnek granulowany kg 12 22.Miód sztuczny kg 600 23.Syrop do napojów l 1 000 - opakowanie jedn. `a 5l 24.Proszek do pieczenia kg 5 25.Cukier wanilinowy kg 5 26.Woda mineralna gazowana/niegazowana l 3 000 - opakowanie jedn. `a 1,5 l 27.Woda mineralna wysokozmineralizowana l 2 000 - opakowanie jedn. `a 1,5 l gazowana lub niegazowana Grupa II - Cukier 1.Cukier kryształ (luz) kg 3 400 2.Cukier porcje `a 5g kg 50 Grupa III - Produkty zbożowe 1.Kasza jęczmienna (luz) kg 1 000 2.Płatki owsiane (luz) kg 10 3.Kasza manna (luz) kg 720 4.Mąka pszenna (luz) kg 3 600 5.Ryż długoziarnisty (luz) kg 2 400 6.Makaron - nitki lub galanteria (luz) kg 2 500 Grupa IV - Przetwory owocowo - warzywne 1.Groszek konserwowy kg 480 2.Leczo pieczarkowe kg 1 100 3.Fasolka konserwowa kg 380 4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy) kg 3 000 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.) kg 140 6.Marmolada wieloowocowa kg 800 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 7.Powidła śliwkowe kg 800 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 8.Chrzan tarty kg 260 - opakowanie jedn. 1 kg 9.Koncentrat pomidorowy 30% kg 1200 - opakowanie jedn. 1 lub 3 kg 10.Kotlety sojowe kg 300 11.Pasztety sojowe `a 80g lub 100g kg 160 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158720001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 730 dni)
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną