Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 37-732 Medyka, N/N N/N
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 671 57 44 , fax. 0-16 671 53 80
  • Data zamieszczenia: 2015-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    N/N N/N N/N
    37-732 Medyka, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 671 57 44, fax. 0-16 671 53 80
    REGON: 00032037700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów spożywczych w tym mrożonek, ryb, dodatków, wyrobów sojowych, przypraw oraz zup i sosów w proszku do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: Część I - ryby mrożone: 1. Tusza z miruna 1000 kg, 2. Burgery rybne 800 kg, 3. Kostka rybna z mintaja 150 kg. Część II - ryby solone i wędzone: 1. Śledź solony matias 100 kg, 2. Makrela wędzona 100 kg. Część III - mięso drobiowe i wieprzowe mrożone: 1. Wątroba drobiowa 500 kg, 2. Kurczak 1200 kg, 3. Filet drobiowy 100 kg, 4. Serca drobiowe 500 kg, 5. Skrzydełka z kurczaka 350 kg, 6. Udziec drobiowy z kością (kalibrowany) 700 kg, 7. Udko z kurczaka 900kg, 8. Żołądki drobiowe 500kg. Część IV - warzywa mrożone: Mieszanka warzywna 1200 kg. Część V - dania gotowe mrożone: 1. Pierogi ruskie 1000 kg, 2. Pyzy ziemniaczane 150 kg, 3. Kopytka 150 kg, 4. Kluski śląskie 150 kg. Część VI - różne produkty spożywcze: 1. Ocet 10% 40 litrów, 2. Sól 700 kg, 3. Musztarda 30 kg, 4. Koncentrat pomidorowy 30% 250 kg, 5. Majonez 50 kg, 6. Chrzan tarty 40 kg, 7. Kawa zbożowa 370 kg, 8. Herbata 50 kg, 9. Miód 40 kg, 10. Woda mineralna 50 litrów, 11. Kukurydza konserwowa 50 kg, 12. Groszek konserwowy 100 kg. Część VII - wyroby sojowe: 1. Kotlety sojowe 300 kg, Część VIII - przyprawy: 1. Rosół wołowy 80 kg, 2. majeranek 5 kg, 3. Liść laurowy 5 kg, 4. Ziele angielskie 5 kg, 5. Papryka łagodna 10 kg, 6. pieprz Mielony 10 kg, 7. Przyprawa do zup 370 litr, 8. Przyprawa uniwersalna warzywna 130 kg. Część IX - zupy i sosy w proszku: 1. Sos boloński 40 kg, 2. Sos grzybowy 40 kg, 3. Sos pieczeniowy 40 kg, 4. Sos neapolitański 40 kg, 5. Sos myśliwski 40 kg, 6. Zupa ogonowa 60 kg, 7. Zupa cebulowa 50 kg, 8. Zupa szparagowa 60 kg, 9. Zupa pieczarkowa 50 kg, 10. Zupa kalafiorowa 60 kg, 11. Zupa brokułowa 60 kg, 12. Barszcz biały 50 kg. Szczegółowy opis asortymentu podany jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach