Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 37-732 Medyka, N/N N/N
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 671 57 44 , fax. 0-16 671 53 80
  • Data zamieszczenia: 2013-11-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    N/N N/N N/N
    37-732 Medyka, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 671 57 44, fax. 0-16 671 53 80
    REGON: 00032037700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów spożywczych w tym mrożonek, ryb, dodatków, wyrobów sojowych, przypraw oraz zup i sosów w proszku do Zakładu Karnego w Medyce wg zestawienia: CZĘŚĆ I - ryby mrożone: Tusza z miruna w łącznej ilości 1000 kg, Burgery rybne w łącznej ilości 800 kg, Kostka rybna z mintaja w łącznej ilości 200 kg. CZĘŚĆ II - ryby solone i wędzone: Śledź solony matias w łącznej ilości 100 kg, Makrela wędzona w łącznej ilości 200 kg. CZĘŚĆ III - mięso drobiowe i wieprzowe mrożone: Wątroba wieprzowa w łącznej ilości 600 kg, Kurczak w łącznej ilości 1200 kg, Filet drobiowy mrożony w łącznej ilości 150 kg, Serca drobiowe w łącznej ilości 500 kg, Skrzydełka z kurczaka w łącznej ilości 350 kg, Udziec drobiowy w łącznej ilości 700 kg. CZĘŚĆ IV - warzywa mrożone: Mieszanka warzywna w łącznej ilości 1200 kg. CZĘŚĆ V - dania gotowe mrożone: Pierogi ruskie w łącznej ilości 1000 kg, Pyzy ziemniaczane w łącznej ilości 150 kg, Kopytka w łącznej ilości 150 kg, Kluski śląskie w łącznej ilości 150 kg. CZĘŚĆ VI - różne produkty spożywcze: Ocet 10% w łącznej ilości 50 litrów, Sól w łącznej ilości 700 kg, Musztarda w łącznej ilości 30 kg, Koncentrat pomidorowy 30% w łącznej ilości 250 kg, Majonez w łącznej ilości 40 kg, Chrzan tarty w łącznej ilości 40 kg, Kawa zbożowa w łącznej ilości 370 kg, Herbata w łącznej ilości 60 kg, Miód w saszetkach w łącznej ilości 40 kg, Woda mineralna w łącznej ilości 30 litrów, Kukurydza konserwowa w łącznej ilości 50 kg, Groszek konserwowy w łącznej ilości 100 kg. CZĘŚĆ VII - wyroby sojowe: Kotlety sojowe w łącznej ilości 300 kg. CZĘŚĆ VIII - przyprawy: Rosół wołowy w paście w łącznej ilości 100 kg, Majeranek w łącznej ilości 5 kg, Liść laurowy w łącznej ilości 5 kg, Ziele angielskie w łącznej ilości 5 kg, Papryka łagodna w łącznej ilości 10 kg, pieprz w łącznej ilości 10 kg, Przyprawa do zup w płynie w łącznej ilości 370 litrów, Przyprawa uniwersalna typu jarzynka w łącznej ilości 150 kg. CZĘŚĆ IX - zupy i sosy w proszku: Sos boloński w łącznej ilości 40 kg, Sos grzybowy w łącznej ilości 40 kg, Sos pieczeniowy w łącznej ilości 40 kg, Sos neapolitański w łącznej ilości 40 kg, Sos myśliwski w łącznej ilości 40 kg, Zupa ogonowa w łącznej ilości 60 kg, Zupa cebulowa w łącznej ilości 50 kg, Zupa szparagowa w łącznej ilości 60 kg, Zupa pieczarkowa w łącznej ilości 50 kg, Zupa kalafiorowa w łącznej ilości 60 kg, Zupa brokułowa w łącznej ilości 60 kg, Barszcz biały w łącznej ilości 60 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawiony jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach