Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 37-732 Medyka, N/N N/N
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 671 57 44 , fax. 0-16 671 53 80
  • Data zamieszczenia: 2012-12-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    N/N N/N N/N
    37-732 Medyka, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 671 57 44, fax. 0-16 671 53 80
    REGON: 00032037700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Medyce. CZĘŚĆ I - art. zbożowe i kasze 1. Kasza gryczana 100 kg, 2. Kasza jęczmienna 650 kg, 3. Kasza manna 250 kg, 4. Makaron świderki 1200 kg, 5. Ryż 1100 kg, 6. Płatki owsiane 260 kg, 7. Mąka pszenna 450 kg. CZĘŚĆ II - tłuszcze, cukry i dodatki 1. Margaryna śniadaniowa 3300 kg, 2. Olej roślinny 620 litrów 3. Cukier biały 300 kg, 4. Kawa zbożowa 310 kg, 5. Ocet 10% 25 litrów 6. Sól 700 kg, 7. Musztarda 25 kg, 8. Koncentrat pomidorowy 30% 250 kg, 9. Chrzan tarty 50 kg, 10. Marmolada wieloowocowa 1400 kg, 11. Miód 60 kg, 12. Woda mineralna 50 litrów 13. Kukurydza konserwowa 100 kg, 14. Groszek konserwowy 100 kg, 15. Kotlety sojowe 200 kg. CZĘŚĆ III - zupy, sosy, przyprawy 1. Rosół wołowy 80 kg, 2. Majeranek 10 kg, 3. Liść laurowy 5 kg, 4. Ziele angielskie 10 kg, 5. Papryka łagodna 10 kg, 6. Pieprz 10 kg, 7. Przyprawa do zup 500 litrów 8. Przyprawa uniwersalna 150 kg, 9. Sos boloński 40 kg, 10. Sos grzybowy 60 kg, 11. Sos pieczeniowy 35 kg, 12. Sos neapolitański 40 kg, 13. Sos myśliwski 60 kg, 14. Zupa ogonowa 80 kg, 15. Zupa cebulowa 60 kg, 16. Zupa szparagowa 90 kg, 17. Zupa pieczarkowa 80 kg, 18. Zupa kalafiorowa 80 kg, 19. Zupa brokułowa 60 kg, 20. Żurek 25 kg, 21. Barszcz biały 45 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został opisany w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. Szczegóły wykonania zamówienia zawarte zostały we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach