Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg
- Adres: 99-100 Łęczyca,
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 024 3880008
- Data zamieszczenia: 2010-02-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
99-100 Łęczyca, woj. łódzkie
tel. 024 3880000, 3880032, fax. 024 3880008
REGON: 00032123000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy art. spoż. z grupy CPV 15110000-2 (mięso) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15110000-2 (mięso) w asortymencie i w ilościach jak niżej: 1. Żeberka wieprzowe paski - 660,00 kg; 2. Wieprzowe gulaszowe kl. II A - 3600,00 kg; 3. Mięso mielone wieprzowo-wołowe - 820,00 kg; 4. Pachwina - 1600,00 kg; 5. Wątroba wieprzowa - 2100,00 kg; 6. Ozory wieprzowe - 1560,00 kg; 7. Serca wieprzowe - 1320,00 kg; 8. Szynka tylna 3 D - 2400,00 kg; 9. Schab b/k - 550,00 kg; 10. Wołowina b/k kl. II - 1600,00 kg; 11. Wołowina bez kości - 470,00 kg; 12. Mięso mielone wołowe - 350,00 kg; 13. Słonina bez skóry - 360,00 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje konieczności wplaty wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin do obiektów P. G. K. Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
Dodano: 2015-12-23 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi ZP/70/2015
Dodano: 2015-12-08 - Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku
Dodano: 2015-11-24 - Dostawa mięsa, wędlin i produktów drobiowych w roku 2015-2016 dla Domu Pomocy Społecznej w Radziechowicach
Dodano: 2015-10-01 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu w gat.I
Dodano: 2015-08-18 - Dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin do obiektów P. G. K. Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
Dodano: 2014-12-19 - Dostawy mięsa i wędlin dla Poddębickiego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. w Poddębicach
Dodano: 2014-12-09 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi ZP/62/2014
Dodano: 2014-12-09 - Dostawy mięsa, drobiu oraz wędlin do obiektów P. G. K. Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
Dodano: 2014-12-02 - Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku
Dodano: 2014-11-27