Zespół Szkół w Żelistrzewie ogłasza przetarg
- Adres: 84-100 Puck, ul. Szkolna 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-58 6738618 , fax. 0-58 6738618
- Data zamieszczenia: 2011-01-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Żelistrzewie
ul. Szkolna 1 1
84-100 Puck, woj. pomorskie
tel. 0-58 6738618, fax. 0-58 6738618
REGON: 19295531300000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół w Żelistrzewie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawę produktów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Żelistrzewie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Schab wieprzowyz kością - 150 kg Łopatka wieprzowa bez kości 430 kg Kości wieprzowe świeże 130 kg Mięso mielone: wieprzowe -100 kg wieprzowo- wołowe - 210 kg Wołowina bez kości zrazowa - 200 kg Wołowina bez kości gulaszowa - 60 kg Wieprzowina gulaszowa - 60 kg mięso drobne 100 kg Kości wieprzowe wędzone - 20 kg Szynka konserwowa - 15 kg Polędwica miodowa - 10 kg Polędwica bostońska - 15 kg Polędwica Sopocka - 10 kg Krakowska Parzona - 5 kg Żywiecka - 15 kg Parówki cienkie - 45 kg Kiełbasa podwawelska - 15 kg Kiełbasa piwna - 5 kg Kiełbasa zwyczajna - 200 kg Kiełbasa golonkowa - 10 kg Kiełbasa szynkowa 10 kg Kiełbasa tyrolska 10 kg Szynka kapitańska 10 kg Bekon ze sznurkiem - 10 kg Kiełbasa polska 10 kg Kiełbasa biesiadna 30 kg Szynka tostowa 10 kg Kaszanka 50 kg Kiełbasa francuska 5 kg Kiełbasa wiejska sucha 5 kg Boczek wędzony 65 kg Kabanosy 5 kg Pasztet wielkopol. (131 g) - 150 szt. Pierś z kurczaka 600 kg Podudzie z kurczaka 300 kg Udka z kurczaka 100 kg Piersi z indyka 60 kg Porcje rosołowe z kurczaka 100 kg Porcje rosołowe z gęsi 20 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zszelistrzewo.prv.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZP/64/CZB/2014 Dostawa mięsa drobiowego do kuchni i sklepu w Czerwonym Borze
Dodano: 2014-05-29 - Dostawy mięsa drobiowego do Jednostki Wojskowej 4220 Ustka w 2013 roku
Dodano: 2012-11-15 - Dostawa żywności
Dodano: 2012-04-10 - Dostawa artykułów spożywczych, drobiu oraz mrożonek
Dodano: 2011-05-30 - Dostawa mięsa drobiowego oraz artykułów spożywczych
Dodano: 2009-04-08