Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Janusza Korczaka w Słupsku ogłasza przetarg
- Adres: 76-200 Słupsk, ul. Profesora Lotha 26
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 59 8460620, 8460621 , fax. 59 8460621
- Data zamieszczenia: 2012-04-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Janusza Korczaka w Słupsku
ul. Profesora Lotha 26 26
76-200 Słupsk, woj. pomorskie
tel. 59 8460620, 8460621, fax. 59 8460621
REGON: 77090151100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.slupsk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa żywności - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa żywności (mięso drobiowe, mrożonki) w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w Załączniku nr 2 do SIWZ. 2.Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na poszczególne pakiety. 3.Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. 4.Zamawiający nie przewiduje udzielania zamówień uzupełniających. 5.Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. 6.Wspólny Słownik Zamówień CPV: 15112100-7 - Świeży drób 15331170-9 - Warzywa mrożone - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga zabezpieczenia oferty wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.slupsk.pl/bip
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZP/64/CZB/2014 Dostawa mięsa drobiowego do kuchni i sklepu w Czerwonym Borze
Dodano: 2014-05-29 - Dostawy mięsa drobiowego do Jednostki Wojskowej 4220 Ustka w 2013 roku
Dodano: 2012-11-15 - Dostawa artykułów spożywczych, drobiu oraz mrożonek
Dodano: 2011-05-30 - Dostawę produktów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Żelistrzewie.
Dodano: 2011-01-04 - Dostawa mięsa drobiowego oraz artykułów spożywczych
Dodano: 2009-04-08